Said Benrama (©Reuters)
Said Benrama (©Reuters)

Treća sreća: Benrama ipak stiže u Premijer ligu

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.10.20. | 09:51

Prelazni rok u Engleskoj traje do 16. oktobra

Mogao je Said Benrama ovog leta u dva navrata da se domogne Premijer lige. Prvo sa Brentfordom kroz plej-of Čempionšipa, ali je poražen u finalu od Fulama. Potom i eventualnim transferom, međutim, londonski klub je rasterao sve zainteresovane kupce do zatvaranja prelaznog roka. Ipak, treći put sreća bi mogla da pogleda alžirskog fudbalera u nameri da zaigra u eliti.

Naime, u Engleskoj je fudbalska pijaca zatvara 16. oktobra i na njoj mogu da posluju ostrvski klubovi isključivo između sebe. Kako piše britanski Skaj Sport, Vest Hem je kontaktirao Brentford, pregovori dva kluba su u poodmakloj fazi i Benrama bi uskoro mogao da postane novi član Čekićara u transferu vrednom oko 30.000.000 funti. Vest Hem se u finišu prelaznog roka rešio pojedinih fudbalera na koje Dejvid Mojes ne računa, Felipea Andersona je poslao na pozajmicu u Porto, sa Džekom Vilširom raskinuo saradnju, čime je olakšao platni spisak kako bi završio posao koji nije uspeo u prethodna dva meseca, a to je dovođenje ofanzivnog veziste.

Izabrane vesti

Pomenuti izvor dalje navodi da je i Kristal Palas i dalje zagrejan, ali da su Vest Hem Ii Brentford na korak od postizanja dogovora, te da bi Alžirac uskoro mogao da stigne na Olimpijski stadion u Londonu. Benrama se u aktuelnoj sezoni nijednom nije našao u startnoj postavi u prvenstvu, upisavši svega 41 minut, što bi mogao da bude znak da Brentford ipak namerava da ga proda. 


tagovi

Vest HemSaid BenrahmaKristal PalasBrentford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara