TREĆA SMENA: Srpski obračun u MLS-u, kreću Brazilci, derbi u Montereju

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Ekvador 1)

Domaćin je u seriji od tri remija u šampionatu Ekvadora. I dalje nije poražen, zaostaje četiri boda za liderom Aukasom. Gumbaja je na desetom mestu sa samo dve pobede u sedam kola. Emelek nije primio gol na tri meča ove sezone na svom terenu, a dao je samo dva. Envigado je tek na 16. poziciji, nema pobedu već pet kola i teško će do borbe za prvih osam mesta koje vode u plej-of za titulu narednog meseca.

JUNIOR – ENVIGADO, 01.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

Junior je bio šampion Klausure prošle godine, a sada je tek sedmi u Aperturi. Ima dva poraza u poslednja tri meča. Ajkule mnogo bolje igraju na svom terenu. Pobedili su u Barankilji pet od sedam utakmica, uz po jedan remi i poraz.

FLUMINENSE – BRAGANTINO, 02.00

(Fudbal, Brazil 1)

Šampion Južne Amerike nije uspeo da odbrani krunu u Karioka šampionatu, a noćas na Marakani kreće novu sezonu u Brazileirau. Nije mnogo menjao velikan iz Rija. Fernando Diniz ima iskusan tim, sa Marselom, Hermanom Kanom, Genom, Gansom, Kenedijem... Bragantino je čedo Red Bula. Poslednje dve sezone je odličan, pa će i ove godine da se bori za plasman u Libertadores. Prošle godine je Fluzao u Riju dobio narednog rivala sa 2:1, dok su u Bragansi slavili Bikovi sa 1:0.

KANZAS – INTER MAJAMI, 02.30

(Fudbal, MLS)

Inter je pre tri dana ispao iz Konkakaf Kupa šampiona. Meksički Monterej je u oba meča bio bolji od Lionela Mesija i drugova. Trener gostiju Tata Martino ume da odmori zemljaka. Nije isti Inter sa ili bez jednog od najboljih igrača svih vremena. Ekipa sa Floride je treća na Istoku, ali nije pobedila već tri kola. Golovi se očekuju od Urugvajca Luisa Suareza. Kanzas ima čak četiri remija u sedam kola i sedmi je u Zapadnoj konferenciji.

VANKUVER – LOS ANĐELES GALAKSI, 04.30

(Fudbal, MLS)

Dejan Joveljić je startovao sezonu u MLS-u sa pet golova na pet utakmica, ali povremeni srpski reprezentativac posti već dva meča. Vankuver je vezao dva trijumfa. Standaran u kanadskom timu je nekadašnji fudbaler Vojvodine Ranko Veselinović kome je ovo četvrta godina u Vajtkapsima. Prošle godine u Kanadi, Vankuver je pobedio Galaksi sa 4:2.

MONTEREJ – TIGRES, 05.10

(Fudbal, Meksiko 1)

Finiš je ligaškog dela Klausure. Oba tima imau šampionske ambicije. Monterej je četvrti, ima bod manje od lider Toluke. Tigres je malo pao, tri poraza u poslednjih pet kola, ali i dalje je suguran za plej-of u maju, kada se sve rešava. Domaćin se plasirao u polufinalu Konkakaf Lige Kupa šampiona posle dvostruke pobede nad Interom iz Majamija. Tigrovi su prošle godine pobedili u San Nikolasu današnjeg rivala sa čak 3:0. Pre toga su dva meča završeni tipom 0-1.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara