TREĆA SMENA: Santos u formi, zauzeo čelo u Seriji B, nastavlja se nokaut faza Sudamerikane

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.07.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Kujaba je pre šest dana pobeila Baiju sa 2:1 u šampionatu Brazila i napravila dobru uvertiru pred start nokaut faze Kopa Sudamerikane. Palestino je dobio prošle nedelje Santijago Vonderers u Kupu Čila. Biće ovo prvi put u istoriji da ova dva tima odmeravaju snage.

VILA NOVA – SANTOS, 01.00

(Fudbal, Brazil 2)

Santos je doživeo slom prošle sezone kada je posle 111 godina ispao iz brazilske elite. Loše je počeo sezonu u Seriji B, ali velikan iz Sao Paula je uhvatio ritam, vezao tri pobede i ne bi trebalo da ima problema da se vrati u najviši rang. Vila Nova je takođe odlična, na drugom mestu, sa bodom manje od današnjeg rivala. Santos je u ligi gde pada mali broj golova najefikasnija ekipa sa 23 pogotka na 15 mečeva.

INSTITUTO – INDPENDIJENTE, 02.00

(Fudbal, Argentina 1)

Najtrofejniji klub u Južnoj Americi, Independijente, dugo tavori. Nikako da se vrati na staze stare slsve. Posle pet mečeva u elitnoj ligi Argenitne, velikan iz Aveljanede na na 16. mestu. Ima samo jedan poraz, ali i jednu pobedu. Problem je realizacija, samo četiri pogotka na kontu. Instituto je odlično krenuo novi šampionat Gaučosa, nalazi se na šestoj poziciji, ima dva vezana trijumfa. Oba meča ove sezone u gostima Independijente je odigao bez golova.

LDU KITO – OLVEJZ REDI, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

LDU je branilac trofej u Kopa Sudamerikana. Nije uspeo ove sezone da sotane u igri za Kopa Libertadorred. Bolji su bili kolumbijski Junior i braizlsi Botafogo, ali tim iz Kita brani trofej. Igraće se na nadmorskoj visini od 2.850 metara, a u takvim uslovima podno oblaka Anda odlično se osećaju i Bolivijci, pa to domaćinu neće biti prednost. Ekvadorski klub je kvalitetniji i ne bi trebalo da ima problema u prvom meču šesnaestine finala drugorangiranog takmičenja na tlu Južne Amerike.

INDEPENDIJENTE MEDELJIN – MILJONARIOS, 03.10

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Oba tima noćas igraju prvi meč u novom šampionatu Kolumbije, Klausuri. U Aperturi je šampion bio Santa Fe iz Bogote. U prvom delu prvenstva Miljonarios je na svom terenu razbio ekipu iz Medeljina sa 5:0, a pre toga je Independijente pred svojim navijačima pobedio sa 2:1. Poslednja tri meča ovih rivala slavile su domaće ekipe.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara