TREĆA SMENA: Rosario ne zna za pobedu na svom terenu, Atlas i bez Đurđevića dobro gura

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.07.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Argentina 1)

Oba tima su u donjem delu tabele argentinskog šampionata, s tim da je Sarmijento u boljoj formi, vezao je dve pobede. I Rosario se trgao, nije poražen na četiri vezana meča, ima tri remija u prvih pet kola Lige profesional. Na svom terenu Rosario je oba puta igrao nerešeno u ovom šampionatu.

KORITIBA – MIRASOL, 02.30

(Fudbal, Brazil 2)

Kortiba je u lošoj formi drugoj brazilskoj lig, bez pobede je već četiri meča, pa je tak na 10. mestu. Mirasol je nešto bolji, dva boda više ima od narednog rivala. Oba tima i dalje imaju šanse da se bore za ulazak u najviši rang. Prva četiri idu u Seriju A. Pred svojim navijačima Koritiba ima samo jedan poraz, uz pet trijumfa i dva nerešena ishoda.

FORTALEZA – TOLIMA, 02.30

(Fudbal, Kolumbija 1)

Oba tma odigraće noćas prvi meč u novom prvenstvu Kolumbije. Tolima je ne tako davno bila prvak, ali je u padu poslednjih nekoliko šampionata. Poetkom godine Fortaleza je pobedila Tolimu u gostima sa 2:1. Tolima nije dobila narednog rivala na četiri vezana meča.

PUEBLA – ATLAS, 05.05

(Fudbal, Meksiko 1)

Pre nekoliko dana Uroš Đurđević, nekada prvi strelac domaće Superlige u dresu Partizana, stigao je u Gvadalaharu u redove Atlasa, ali i dalje će da čeka na debi u novom klubu. Atlas je bez poraza posle tri kola u Meksiku, pobeda i dva remija. Puebla je na 11. mestu sa četiri boda. U poslednjem odmeravanju snaga ova dva tima bilo je 2:2. Na tri vezana meča ovih klubova bilo je 3+.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara