TREĆA SMENA: Paunović nanišanio prvo mesto u Meksiku, Mijatović i Tanasijević na Floridi

Vreme čitanja: 3min | sub. 20.07.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Posle pauze zbog Kopa Amerike argentinski šampionat se nastavio ovog vikenda mečevima šestog kola. Pauzi su se sigurno obradovali fudbaleri Banfilda i Atletiko Tukumana, koji se baš i nisu proslavili na početku prvenstva. Banfild je iz pet mečeva sakupio četiri poena, ima čak tri poraza. Doduše, sve što je izgubio bilo je na gostovanjima, kod kuće je remizirao sa Urakanom (1:1) i savladao Njuels Old Bojs (2:0). Atletiko Tukuman ima dva poena više, ali jedini trijumf je zabeležio još u prvom kolu. Na poslednja tri meča je remizirao sa Platenseom, Velezom i Defensom i Hustisijom, sve sa po 1:1.


ONSE KALDAS – AGILAS, 01.30

(Fudbal, Kolumbija 1)

Noćas kreće 2. kolo kolumbijske Klausure. Na premijeri Onse Kaldas je kao gost savladao Čiko sa 1:0, dok je Agilas još uvek na nuli. Pred njegovim navijačima pobedila ga je Amerika iz Kalija sa 2:1. U Aperturi u januaru ove godine Agilas je kod kuće savladao Onse Kaldas sa 1:0. Doduše, poslednjih pola sata je igrao sa igračem više zbog isključenja Kardone. Uprkos tome samo je Onse Kaldas uspeo da se domogne Kvadrangulara, bio je osmi sa četiri boda više od Agilasa.


ORLANDO SITI – NJUJORK SITI, 01.30

(Fudbal, MLS)

Dobro raspoloženje vlada ovih dana i Orlandu. Siti je u seriji od četiri uzastopna trijumfa, kojom je značajno povećao šansu da se nađe u plej-ofu. Sada je sedmi na tabeli Istočne divizije, što je poslednja pozicija koja vodi direktno tamo, sa po šest bodova više od najbližih pratilaca Toronta i Montreala. Na Floridu noćas stiže Njujork Siti, predvođen srpskim fudbalerima Jovanom Mijatovićem i Strahinjom Tanasijevićem. Golubovi su peti na tabelli sa 37 poena, četiri više od Orlanda. U poslednja tri kola doduše nemaju pobedu (dva remija i jedan poraz). U prvom duelu u sezoni Njujork je bio bolji od Orlanda sa 4:2.


PALMEIRAS – KRUZEIRO, 02.00

(Fudbal, Brazil 1)

Kruzeiro je pobedio u poslednja tri kola i sada pun samopouzdanja stiže u Sao Paulo na megdan sa Palmeirasom. Aktuelni prvak Brazila je pre tri dana doživeo težak poraz od Botafoga (0:1) u direktnom duelu za lidersku poziciju. Sada je pao na drugo mesto, ima tri poena manje od tima iz Rio de Žaneira. Zato, potrebno mu je da pobedi Kruzeiro, koji je defininitivno dobio neku novu energiju otkad je Ronaldo prodao klub, te je stigao novi vlasnik. Kruzeiro je sada šesti na tabeli, ima samo četiri poena manje od Palmeirasa i ako bi kojim slučajem trijumfovao u Sao Paulu potpuno bi se uključio u borbu za tron.


SANTOS LAGUNA – TIGRES, 03.0

(Fudbal, Meksiko 1)

Tigres, meksički velikan kojeg trenira srpski strateg Veljko Paunović, dobro je otvorio Aperturu. Posle prva tri kola ima sedam od mogućih devet bodova, savladao je Nekaksu i Klub Ameriku sa po 1:0, te je odigrao 1:1 na gostovanju Atlasu u Gvadalahari. Noćas bi mogao da se probije do vrha tabele, ukoliko trijufmuje na gostovanju Santos Laguni. Reč je o timu koji je pri dnu, sa samo jednim bodom iz prva tri meča. Santos je izgubio od Pueble i Atlasa sa po 1:0, dok je odigrao 1:1 sa Pumasom.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara