TREĆA SMENA: Palestino dobija rivala u Kupu Čilea, Operario nanizao tri pobede od po 1:0

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

BARNEČEA – LIMAČE, 01.00

(Fudbal, Kup Čilea)

Izabrane vesti

U toku je 1. kolo čileanskog kupa, a noćas će svog rivala u 2. kolu dobiti Palestino. Igraće protiv boljeg iz susreta dva drugoligaša, Barnečea i Limače. Ovo će biti njihov drugi duel ovog juna, pošto su se pre dve nedelje sastali i u prvenstvu. Tada su na terenu Limačea odigrali 2:2, iako je domaćin dvaput vodio. Posle 15 kola u Segundi Limače je drugi na tabeli sa 26 bodova, dok je Barnečea šesta sa dva poena manje. Barnečea je jednom već eliminisala Limače u Kupu Čilea, 2021. godine je, takođe u 1. kolu, slavila sa 4:1.


ATLETIKO MINEIRO – PALMEIRAS, 01.30

(Fudbal, Brazil 1)

Noćas je na programu još jedan susret brazilske Serije A. Aktuelni šampion Palmeiras, koji je u poslednja četiri prvenstvena meča zabeležio tri pobede, gostuje Atletiko Mineiru u Belo Horizonteu. Atletiko je deveti na tabeli, u prvih sedam kola ima tri pobede i četiri remija. Nijedan poraz. Palmeiras je dva puta izgubio, ali je i dalje ispred Atletika na tabeli. Ima bod više (14 ukupno), doduše uz odigran meč više, pa zauzima sedmu poziciju. Prošle godine je Palmeiras elieminisao Atletiko Mineiro u osmini finala Kopa Libertadoresa ukupnim rezultatom 1:0, ali u prvenstvu ga nije savladao nijednom. Bilo je 1:1 i 2:0 za Atletiko u Sao Paulu.


ŠAPEKOENSE – OPERARIO, 02.00

(Fudbal, Brazil 2)

Duel Šapekoensea i Operarija će otvoriti 12. kolo brazilske Serije B. Za sada deluje da će Operario da se bori za plasman u elitni rang, pošto je na petoj poziciji, sa istim brojem bodova (18) kao trećeplasirani Sport Resife i četvrtoplasirani Gojas. U Seriju A će četiri najbolje ekipe posle 38 kola. Operario je u poslednja tri kola redom pobedio Amazonas, Guarani i Santos, sve sa po 1:0. Šapekoense je 12. na tabeli, ima 14 bodova. Seriju od sedam mečeva bez trijumfa prekinuo je u prošlom kolu pobedom na gostovanju Amazonasu (1:0). Poslednji put su Šapekoense i Operario bili rivali u oktobru 2022. godine, kada je bilo 1:1.


------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara