TREĆA SMENA: Meč lopta za Jokića, Monterej i Kruz Azul u borbi za finale u Meksiku

Vreme čitanja: 3min | čet. 16.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

ROSARIO SENTRAL – KARAKAS, 23.55

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Izabrane vesti

Još uvek Rosario Sentral može do osmine finala Kopa Libertadoresa, uprkos tome što posle prva četiri kola grupne faze ima samo jednu pobedu, odnosno četiri osvojena boda. Drugoplasirani Penjarol ima pet bodova više, ali i utakmicu više. Ako danas Argentinci savladaju otpisani Karakas na domaćem terenu u poslednjem kolu će imati priliku u Montevideu da pobedom u direktnom duelu preskoče Penjarol. Rosario se obrukao u Venecueli i odigrao je samo 1:1 sa Karakasom. To je tom timu bio jedini bod u elitnom takmičenju. Mora Rosario mnogo bolje, a zanimljivo da Venecuelanci mogu i do Kopa Sudamerikane ako budu trijumfovali u Argentini.


SAN LORENCO – LIVERPUL MONTEVIDEO, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

U F grupi je sigurno samo to da će Palmeiras da bude prvi na kraju grupne faze. Ostala tri tima, San Lorenco, Independijente del Valje i Liverpul imaju po četiri boda. S tim da su Ekvadorci već odigrali svoj meč 5. kola. Zato, ako budemo imali pobednika noćas u Buenos Ajresu taj tim će biti u dobroj poziciji pred poslednje kolo. Liverpul je bio bolji u Urugvaju sa 1:0, pa sada San Lorenco pokušava da se osveti. U poslednjem kolu će Independijente ugostiti Liverpul, dok će San Lorenco da ide na noge Palmeirasu u Sao Paulo.


LUKENJO – BRAGANTINO, 02.00

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Rasing Klub i Bragantino izjednačeni ulaze u poslednju trećinu grupne faze Kopa Sudamerikane. Imaju po devet poena, Argentinci su trenutno bolje rangirani samo zbog gol-razlike. Sada su Brazilci u obavezi da jure što ubedljiviju pobedu protiv najslabijeg tima u grupi. Paragvajski predstavnik je osvojio samo jedan bod do sada. Bragantino ga je u Brazilu savladao sa 2:1. U poslednjem kolu Bragantino gostuje Kokimbu, dok će Rasing ugostiti Lukenjo i tada ćemo definitivno saznati ko će direktno u osminu finala, a ko u baraž sa timovima iz Kopa Libertadoresa.


MONTEREJ – KRUZ AZUL, 05.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Prva utakmica polufinala plej-ofa meksičke Klausure. Monterej je u obavezi da pred svojim navijačima juri pobedu, jer mu ne odgovara nerešen rezultat. Ako posle dvomeča ostane nerešeno, dalje će proći Kruz Azul zbog položaja na tabeli u ligaškom delu. Monterej je u četvrtfinalu imao tu prednost protiv Tigresa, i pored toga ga je pobedio ukupnim rezultatom 3:2. Kruz Azul je u toj fazi takmičenja bio bolji od Pumasa sa zbirnih 4:2. U ligaškom susretu 7. aprila Kruz Azul je savladao Monterej na svom terenu sa 2:1.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

MINESOTA - DENVER, 02.00

(Košarka, NBA liga)

Povela je Minesota sa 2:0 u polufinalnoj seriji Zapada, i to posle trijumfa u Koloradu. Mirisalo je za rušenje šampiona, ali se onda pojavio on – najbolji na svetu. Nikola Jokić je uzeo stvar u svoje ruke, delio lekcije najboljem defanzivcu lige Rudiju Goberu, razigravao saigrače, pre svega Arona Gordona. Posle dva trijumfa u Mineapolisu, pre dve noći je magični Srbin odigrao kao u transu, pa sada Nagetsi imaju prednost od 3:2 i prvi meč loptu na gostujućem terenu. Dva puta su Nagetsi slavili u gostima, videemo da li je i treća sreća za branioca titule. Pobednik ovog duela ide na noge boljem iz obračuna Oklahome i Dalasa. Trenutno je 3:2 za ekipu iz Teksasa koja na svom terenu ima prvu meč loptu. Kakav bi to spektakl bio da gledamo u finalu konferencije obračune Nikole Jokića i Luke Dončića, dvojice dobrih prijatelja, Ol star asova.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara