TREĆA SMENA: Libertad ostaje poslednji u Ekvadoru, General Kabaljero beži od fenjera

Vreme čitanja: 3min | pon. 27.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Poslednji meč 20. kola paragvajske Aperture, posle kojeg ostaju da se odigraju samo još dve runde. General Kabaljero je potonuo na poslednje mesto na tabeli posle pobeda Naasionala iz Asunsiona i Trinidensea u prethodna dva dana. Ima tri, odnosno dva boda manje od te dve ekipe, naravno uz meč manje. Novi prvoligaš Dos de Majo je peti na tabeli, ima 14 bodova više od Kabaljera. Od tih 30 je čak 20 osvojio na svom terenu. U prvom susretu u sezoni, u martu, Dos de Majo i General Kabaljero su odigrali 1:1.


ATLETIKO TUKUMAN – PLATENSE, 02.00

(Fudbal, Argentina 1)

U prva dva kola argentinske Primere fudbaleri Platensea nisu uspeli da postignu nijedan gol. Poraženi su na gostovanju Njuelsu sa 2:0, a potom su odigrali 0:0 sa Independijenteom. Sada idu na noge Atletiko Tukumanu, koji je imao polovičan učinak na otvaranju lige. Najpre je kod kuće savladao Boku Juniors sa 1:0, a zatim je poražen na gostovanju Taljeres Kordobi (0:2). Na svakom od poslednja četiri susreta Platensea i Atletika došla je igra GG. Prošli put su se sastali u februaru 2023. godine, odigrali su 1:1.


ROJAL PARI – INDEPENDIJENTE PETROLERO, 02.00

(Fudbal, Bolivija 1)

U Boliviji se igra Klausura, u toku je četvrto kolo. Independijente Petrolero posle tri kola ima četiri poena, izgubio je od Bolivara (0:1), remizirao sa San Hozeom (2:2), pa je savladao Orijente Petrolero (3:2). Rojal Pari je posle poraza od Universitario de Vinta (1:2) i Olvejz Redija (0:2) u prošlom kolu konačno došao do bodova, savladao je Bulo Bulo (3:0). Independijenteu i Rojal Pariju se putevi nisu ukrstili u Aperturi, poslednji put su odmerili snagu prošle sezone u julu. Tada je Independijente kao domaćin slavio sa 4:2.


BOTAFOGO SP – NOVORIZONTINO, 02.00

(Fudbal, Brazil 2)

Botafogo Sao Paulo neće moći da nastavi da igra ovako ako misli da ostane u brazilskoj Seriji B. Posle šest kola još uvek ne zna za pobedu, ima četiri remija i dva poraza. Zato je poslednji na tabeli. Novorizontino ima dve pobede, remi i tri poraza, ali u poslednja tri kola je osvojio samo jedan bod. Prošle sezone je Botafogo bio bolji od Novorizontina na oba susreta, najpre je kao gost slavio sa 1:0, a potom u oktobru kod kuće sa 2:0.


LIBERTAD LOHA – DEPORTIVO KUENKA, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Poslednji meč pretposlednjeg kola ekvadorske Aperture. Već sada je jaasno da će Libertad da bude poslednji na tabeli, čak i da trijumfuje u poslednja dva kola. Ima na svom kontu samo dva poena, delom i zbog toga što su mu još na početku sezone oduzeta četiri boda. Svakako, u katastrofalnoj je formi, vezao je četiri poraza u poslednja četiri kola. Sada mu u goste dolazi 12-plasirani Deportivo, koji je u poslednja četiri kola čak triput trijumfovao. Sada ima 12 bodova više od rivala, od kojeg je u martu prošle godine izgubio u Lohi sa 3:1.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara