TREĆA SMENA: Kruzeiro i Fortaleza za proboj u vrh brazilske Serije A, Banfild se muči u Argentini

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.08.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

PLATENSE – BANFILD, 01.00

(Fudbal, Argentina 1)

Izabrane vesti

Uveliko se igra deveto kolo argentinskog šampionata, a noćas je na programu još jedan meč. Banfild će pokušati da prekine seriju od četiri meča bez pobede (po dva remija i poraza), te da se pomeri iz donjeg dela tabele. Trenutno je tek 25. od 28 ekipa sa šest poena. Platense je sakupio pet bodova više, što mu je dovoljno za 15. poziciju. U prošlom kolu Platense je kao gost savladao Defensu i Hustisiju sa 3:1, dok je Banfild izgubio od Boke Juniors sa 3:0.


KRUZEIRO – FORTALEZA, 02.00

(Fudbal, Brazil 1)

Posle 19 odigranih utakmica Fortaleza i Kruzeiro su u samom vrhu brazilske Serije A. Fortaleza trenutno zauzima četvrto mesto sa 36 bodova, sedam manje od lidera Botafoga koji je odigrao dva meča više. Kruzeiro ima samo jedan poen manje od Fortaleze, peti je na tabeli. Fortaleza i Kruzeiro imaju po četiri pobede u poslednjih pet kola, oba tima su u dobroj formi. U prvom duelu u sezoni Fortaleza i Kruzeiro su sredinom aprila odigrali 1:1. Bio im je to četvrti uzastopni susret na kojem je došla igra UG0-2.


KUMBAJA – TEKNIKO UNIDO, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Poslednji meč 1. kola ekvadorske Klausure. Igraće se pred praznim tribinama, zato što je između Aperture i Klausure Kumbaja promenila upravu i čitavu administraciju, pa nije imala dovoljno zaposlenih da štampa ulaznice i obavi njihovu prodaju. Ekvadorci su minulog vikenda bili raspucani, na pet od do sada sedam odigranih mečeva 1. kola došla je igra UG3+. U Aperturi, početkom marta, Tekniko je kod kuće savladao Kumbaju sa 1:0. To takmičenje Tekniko je završio na 11. poziciji sa 16 bodova, Kumbaja je bila 13. sa dva poena manje.


ATLETIKO NASIONAL – AGILAS, 03.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Iako je ovo zvanično meč četvrtog kola kolumbijske Klausure, Atletiko Nasionalu će ovo biti već šesti meč. Nanizao je tri pobede, pa je onda doživeo poraze od Onse Kaldasa (0:2) i Ekidada (0:1). Noćas igra protiv Agilasa, koji je sakupio tri poena iz tri meča. Izgubio je od Amerike Kali (1:2) i Onse Kaldasa (0:1), a zatim savladao pre šest dana Patriotas (3:2). U Aperturi početkom februara Atletiko Nasional je savladao agilas sa 3:0.


SPORTING SAN MIGELITO – ARABE, 03.30

(Fudbal, Panama 1)

Snažno je Arabe ušao u novi šampionat Paname. Iz prva dva kola Klausure ima maksimalnih šest bodova, savladao je Plaza Amador sa 2:0 i Tauro sa 3:1. Noćas će Arabe gostovati Sportingu, timu koji bi mogao da ga prestigne na liderskoj poziciji Istočne divizije. Sporting je na premijeri preslišao Alijancu sa 3:0, ali je potom odigrao 1:1 sa Potros del Esteom. U Aperturi je Arabe kao gost savladao Sporting sredinom januara sa 3:0, a potom su u aprilu odigrali 1:1.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara