TREĆA SMENA: Kriza Santosa i u drugoligaškoj konkurenciji

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.06.24. | 22:46

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 2)

Koritiba je na devetom mestu u brazilskoj Seriji B. Ituani je na dnu, sa dve pobede i šest poraza, ber remija. Koritiba je na svom terenu dobila dva poslednja meča. Ituano je poražen na pet prethodnih deula na gostovanjima.

SAN LORENCO – ČAKARITA, 01.00

(Fudbal, Kup Argentine)

Meč osmine finala Kupa Argentine igra se na neutralnom terenu. San Lorenco je u lošoj formi. Bez pobede je tri utakmice. Čakarita igra u drugoj ligi. U prošlom kolu je slavila protiv Huemasa sa 2:0. U poslednjem odmeravanju snaga ovih timova, San Lorenco je slavio sa 1:0 pre šest godina.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------

UNION ESPANJOLA – UNION KALERA, 01.00

(Fudbal, Čile 1)

Espanjola je na šestom mestu u šampionatu Čilea, sa osam bodova manje od lidera Universidad Čilea. Union Kalera je na poslednjem mestu sa samo osam bodova. Union Espanjola je najbolji domaćin u ligi, sa šest pobede i tri poraza, bez remija. U proteklom šampionatu u duelu ovih timova domaćini su slavili. Kalera je pobedila sa 4:0, a Espanjola sa 3:2.

NOVORIZONTINO – SANTOS, 02.00

(Fudbal, Brazil 2)

Santos je krajem prošle godine prvi put ispao iz brazlilske elite posle 111 godina. Seriju B je počeo sa pet pobede i tri poraza, pa je na trećem mestu sa dva boda manje od lider Gojasa. Tim zi Sao Paula je poražen na dva meča u nizu. Novorizontino je na sredini tabele, sa tri meča u nizu bez poraza.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara