TREĆA SMENA: Kreću i Argentinci, Kruzeiro se čupa iz opasne zone, igra se u Paragvaju, Ekvadoru i Meksiku

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.10.20. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju naredne noći

HIMNASIJA LA PLATA – PATRONATO, 23.00

(Fudbal, Argentina, Liga kup)

Izabrane vesti

Konačno, lopta će se zakotrljati i u Argentini posle više od sedam i po meseci pauze uzrokovane pandemije virusa korona. Kreće Liga kup. Najboljih 24 ekipa su podeljeni u šest grupa sa po četiri kluba, a pobednik takmičenja ide u Kopa Libertadores, najjače takmičenje u Južnoj Americi. Himnasija La Plata, koju sa klupe predvodi Dijego Armando Maradona i Patronato otvaraju novu sezonu u zemlji Gaučosa. Šampionat bi trebalo da počne u martu naredne godine.

VITORIJA – PELOTAS, 23.15

(Fudbal, Brazil 2)

Vitorija iz Salvadora je prošle nedelje prekinula crni niz od sedam utakmica bez trijumfa. Pelotas je ekipa koja će da se bori za opstanak u drugoligaškom karavanu u Brazilu. Domaćin ima ulogu favorita i može da se umeša u borbu za ulazak u brazilsku elitu. Prošle sezone u Seriji B na oba meča pobedile su domaće ekipe, Vitorija sa 3:0, a Pelotas sa 1:0.

NASIONAL ASUNSION – 12. OKTOBAR, 01.00

(Fudbal, Paragvaj)

Tim iz Asunsiona je počeo paragvajsku Primeru sa dva nerešena ishoda, dok su gosti ostvarili obe pobede sa šo 2:1 protiv River Plejta i Dijaza. Na poslednjih šest utakmica ova dva tima tri puta je pobedio Nasional, dok su tri meča bila bez pobednika. Da li će gosti konačno da slave?

DEPORTIVO KUENKA – EL NASIONAL, 01.00

(Fudbal, Ekvador)

Pro liga u Ekvadoru počela je početkom meseca. Kuenka ima dve pobede u nizu, dok El Nasional ima samo jedan trijumf, uz dva poraza. Poslednje tri utakmice ovih timova završeni su bez pobednika. Kuenka je u finasijskoj krizi, igrači četiri meseca nisu primili platu.

KRUZEIRO – PARANA, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Gigant iz Belo Orizontea je prošle godine ispao prvi put iz brazilske elite, a sada mu preti ispadanje i iz Serije B. Na kormilu Kruzeira od pre desetak dana seo je iskusni Luis Felipe Skolari, koji će pokušati da dovede giganta u sigurnu luku. Poslednja četiri meča bivši šampion Brazila nije poražen, a primio je samo gol. Ipak, ima samo jednu pobedu i tri boda suz neophodna. Parana bi mogla da se umeša u borbu za povratak u Seriju A.

NEKAKSA – TOLUKA, 02.00

(Fudbal, Meksička Apertura)

Nekaksa i Toluka su na sredini tabele meksičke Aperture. Domaćin je u odličnoj fomri, ima tri vezane pobede i to bez primljenog gola. Poslednje četiri utakmice ova dva tima su završene tipom GG. Nekaksa nije izgubila od Toluke prethodna tri kola.

TIHUANA – PAČUKA, 04.05

(Fudbal, Meksička Apertura)

Tihuana je na tek 15. mestu. U seriji je od tri poraza. Pačuka je na sedmoj poziciji, a na poslednje četiri utakmice ovog tima dolazio je iks. Prethodne tri utakmice Pačuke u elitnoj ligi Meksika bio je identičan rezultat - 1:1. Na devet poslednjiih utakmica ova dva tima pobede su ostvarile domaće ekipe.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara