TREĆA SMENA: Kreću Argentinci, Leon u Tihuani, igra se u Kolumbiji, uzbudljivo u NBA ligi, Melburnu...

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.02.21. | 22:59

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Do leta ćemo da sačekamo s početkom šampionata Argentine, ali nova sezona kreće noćas kada se Banfild i Rasing sastaju u Buenos Ajresu na stadionu Florensio Sola na startu Liga kupa Argentine. Prošlog meseca je najbolji tim u ovom takmičenju bila Boka Juniors, a šampion ove sezone plasiraće se drirektno u Kopa Libertadores za 2022. Poslednja dva meča ova dva kluba završena su bez pobednika.

UNION SANTA FE – ATLETIKO TUKUMAN, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Ova dva tima su krajem prošle godine odigrali dva meča u Liga kupu, a oba puta je slavio Atletiko Tukuman. Na svom terenu je slavio sa 3:1, a u Santa Feu sa čak 5:3. Union će želeti revanš protiv tima s kojima teško izlazi na kraj u poslednje vreme. Tri vezane pobede ima Tukuman protiv ekipe iz Santa Fea.

ČIKO – AMERIKA KALI, 02.05

(Fudbal, Kolumbija 1, Apertura)

Šampion prošlogodišnje Aperture je loše počeo novu sezonu u Kolumbiji. U prva tri kola Amerika iz Kalija nema pobedu, sa samo dva boda. Prilika za Crvene đavole da stignu do prvog tirjumfa je gostovanje poslednjeplasiranom Čiku u gradu Tunja. Poslednji meč ova dva tima pripao je timu iz Kalija sa 1:0 pre nešto više od godinu dana.

PUEBLA – HUAREZ, 02.30

(Fudbal, Meksiko 1, Klausura)

Oba tima su sakupila skromnih pet bodova na startu meksičke Klausure, s tim da Huarez ima meč manje. Puebla na svom terenu nije pobedila na sve tri utakmice u novom šampionatu. U prošloj Aperturi je Huarez dobio Pueblu sa 1:0 pogotkom Paragvajca Darija Laskana. Gosti su jedinu pobedu u ovom šampionatu ostvarili na gostovanju Čivasu u Gvadalahari sa 2:1.

TIHUANA – LEON, 04.05

(Fudbal, Meksiko 1, Klausura)

Šampion Aperture Leon gostuje Tihuani koja je, uz Monterej i Santos Lagunu, jedina ekipa bez poraza posle pet kola šampionata Sombrerosa. Domaći tim predvodi odličan strelac Fidel Martinez, Ekvadorac koji je postigao četiri od šest pogodaka svog tima u Klausuri. Ima jedan gol manje od prvog strelca prvenstva, Argentinca Aleksisa Kanelja, napadača Toluke. Prošle sezone Leon je na svom terenu pobedio Tihuanu sa 2:1. Šampion tradicionalno dobro prolazi protiv narednog rivala. Pobedio je na četiri vezane utakmice, a na svim tim mečevima dolazila je kombinacija GG3+. Tihuana protiv Leona čeka na pobedu više od dve godine. Poslednji put je slavila 21. januara 2019. godine, kada je u gostima dobila sa 1:0.

DENVER NAGETS – OKLAHOMA SITI TANDER, 03.00

(Košarka, NBA)

Nikola Jokić i drugovi su opet stali. Imaju tri poraza u poslednja četiri meča, ali je pre dva dana pobeđen Klivlend na svom terenu. Oklahoma spada u najslabije ekipe u Zapadnoj konferenciji, pa Denver ne bi trebalo da ima problema. Nagetsi imaju polovičan učinak na svom terenu, po šest pobeda i poraza.

JUTA DŽEZ – MILVOKI BAKS, 03.00

(Košarka, NBA)

Veliki derbi najjače košarkaške lige na svetu igra se u Solt Lejk Sitiju. Najbolji tim lige Juta Džez sa Donovanom Mičelom, Bojanom Bogdanovićem i Rudijem Goberom čeka Milvoki, drugoplasirani tim Istočne konfrencije. Perjanica Baksa je grčki as Janis Adetokumbo. Džezeri imaju 16 pobeda u poslednjih 17 mečeva, dok je tim iz Viskonsina poražen od Finiksa pre dve noći posle serije od pet trijumfa.

(1,07) MEDVEDEV - KRAJINOVIĆ (6,80), 02.30

(Tenis, Australijan open)

Može li srpski teniser da stane na put raspoloženom Danilu Medvedevu? Četvrti teniser na ATP listi je favorit ne samo u ovom duelu, nego bi mogao daleko da dogura u Melburnu. Krajinović je protiv Medvedeva igrao samo jednom, pre dve godine u Indijan Velsu kada je slavio posle dva seta.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara