TREĆA SMENA: Kopa Libertadores, Kopa Sudamerikana i Konkakaf Kup šampiona

Vreme čitanja: 3min | uto. 23.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

UNION LA KALERA - KRUZEIRO, 23.55

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Izabrane vesti

Union La Kalera se našla u prilično teškoj grupi u Kopa Sudamerikani, gde se pre početka nije smatrala favoritom. Ipak, u prvom kolu izabranici Manuela Fernandeza uspeli su da dođu do važne pobede od 1:0 nad kolumbijskom Petrolerom u gostima. Crveni su u drugom kolu izgubili sa 1:0 na svom terenu od ekvadorskog Universidada Katolike. Trenutno, tim je bez pobede u četiri vezana duela u svim takmičenjima. Pre početka grupne faze Kruzeiro je važio za glavnog pretendenta na prvo mesto u grupi, ali posle dva kola tim Fernanda Seabre nema nijednu pobedu. Posle remija sa Universidad Katolikom 0:0 i Petrolerom 3:3, Kruzeiro trenutno zauzima treće mesto u grupi sa dva poena. U prvenstvu Brazila Kruzeiro je posle tri runde na 12. mestu sa četiri boda.

ATLETIKO MINEIRO - PENJAROL, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Atletiko Mineiro je pre početka grupne faze važio za jasnog favorita svoje Grupe G – u prva dva kola izabranici Gabrijela Milita su u potpunosti opravdali ovaj status. Dve pobede nad Karakasom od 4:1 i Rosario Sentralom od 2:1 omogućile su Petlovima da zauzmu prvo mesto u kvartetu. Penjarol se definitivno kladi na drugo mesto, ali tim Dijega Agirea je već napravio jednu grešku u dva kola. U prvom kolu crno-zlatni su izgubili sa 1:0 na gostovanju od Rosarija, ali su potom kod kuće savladali Karakas sa 5:0 i još su na drugom mestu u grupi.

LIVERPUL - SAN LORENCO, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Liverpul se našao u veoma teškoj Grupi F Kopa Libertadores, gde pre početka nije bio pretendent za plasman u plej-of. Tim Emilijana Alfara nije uspeo da dovede u pitanje ovaj status – remi 1:1 sa Independijente del Valjeom i poraz od Palmeirasa od 3:1 ne dozvoljavaju mu da se izdignu iznad trećeg mesta u grupi. U ligi Urugvaja tim je deveti posle devet kola sa 11 bodova. San Lorenco je definitivno važio za kandidata za mesto u plej-ofu, ali je u dva kola igrao veoma loše. Izabranici Rubena Darija Insue počeli su domaćim remijem 1:1 u obračunu sa Palmeirasom, ali su u drugom kolu izgubili sa 2:0 od Independijente del Valjea i nalaze se na poslednjem mestu u grupi. U Liga kupu Argentine Gavranovi su bili 10 u svojoj grupi.

JUNIOR - LDU KITO, 04.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Junior je imao sreće sa žrebom u Grupi D i jedan je od glavnih favorita za prolaz dalje. U prvom kolu Ajkule su u gostima senzacionalno pobedile Botafogo rezultatom 3:1, ali su ništa manje neočekivano u narednom meču izgubile bodove na domaćem terenu sa Universitarijem 1:1. u nacionalnom prvenstvu Kolumbije se nalaze na semom mestu sa 28 poena posle 18 rundi. LDU svakako može da računa na ulaznicu u plej-of, ali je startovao porazom od Universitarija od 2:1. Beli su se u drugom kolu iskupili za ovaj neuspeh i na svom terenu pobedili Botafogo sa 1:0, uspevši da se popnu na treće mesto u grupi. U prvenstvu Ekvadora LDU je peti sa 15 poena posle sedam kola.

KLUB AMERIKA - PAČUKA, 04.15

(Fudbal, Konkakaf Kup šampiona)

Polufinale Konkakaf Kupa šampiona počinje tako što će Klub Amerika da ugosti Pačuku na stadionu Asteka. Obe strane su se prošetale u četvrtfinalu. Orlovi su savladali Nju Ingland Revolušn ukupnim rezultatom 9:2, dok je Pačuka izbacila Eredijano sa 7:1. Amerika je lider u meksičkoj Klausuri posle 16 kola sa 32 boda, dok je Pačuka na šestom mestu sa 28 poena.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara