TREĆA SMENA: Kopa Amerika samo što nije počela, ali Brazilci i Argentinci ne prekidaju šampionate

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.06.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 1)

Kujaba je poslednje dve sezone uspela da ostane u najboljoj ligi Brazila. Ove je slabije krenula, ima četiri boda posle šest kola i pretposlednja je u Seriji A. Tim iz središnjeg dela zemlje je imao pet vezanih poraza, ali je sakupio četiri boda u poslednja dva kola i najavio izlazak iz krize. U prošlom kolu je slavio protiv Krisijume sa 5:2.

FLAMENGO – GREMIO, 01.00

Fudbal, Brazil 1)

Tim iz Rija je dobro startovao u novom šampionatu Brazila. Flamengo je drugi sa dva boda manje od gradskog rivala Botafoga. Gremio je loš, tek dve pobede i tri poraza i donji deo tabele Serije A. Tim iz Porto Alegre je ostao početkom godine bez urugvajskog asa Luisa Suareza koji se pridružio Lionelu Mesiju u Interu iz Majamija. Oba kluba su velikani brazilskog fudbala, al forma je na strani tima koji od ove sezone trenira Tite, nekadašnji neuspešni selektor Selesaa. Flamengo na svom terenu ima dve pobede i poraz. Gremio ima oba neuspeha na gostovanjima. Crveno-crni imaju četiri vezane pobede na svom terenu u svim takmičenjima. Na dva prethodna duela na Marakani Flamengo je dobio Gremio sa 1:0 i 3:0. Mozzart daje najveću kvotu na svetu na pobedu Flamenga u Riju.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

INTERNASIONAL – SAO PAULO, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

Internasional je prošle nedelje uspeo da se dokopa naredne runde Kopa Sudamerikane posle pobede nad ekvadorakim Delfinom. Protiv Sao Paula tim iz Porto Alegrea neće moći da računa na dvojicu iskusnih napadača, Santosa Borea i Enera Valensije koji se spremaju sa Kolumbijom i Ekvadorom za Kopa Amerike naredne nedelje u SAD-u. Domaćin ima 10 bodova, dok je tim s Morumbija u sjajnoj formi, vezao je tri trijumfa i zaostaje samo tri boda za liderom Botafogom.

LANUS – RASING, 02.15

(Fudbal, Argentina 1)

Lanus je na 15. mestu u šampionatu Argentine. Imam samo jednu pobedu posle četiri kola. Rasing je lider sa 10 boda, tri pobede i remijem. Tim iz Aveljanede je dao 12 golova, odnosno tri po meču u proseku. Rasing ima pet pobeda u nizu u svim takmičenjima. Na pet poslednjih utakmica ovih timova Rasing je slavio, a dva puta u nizu sa po 2:0.

PALMEIRAS – VASKO DA GAMA, 02.30

(Fudbal, Brazil 1)

Loš početak sezone za dvostrukim uzastopnim šampionom Brazila. Palmeirasa. Tim Abela Fereire je tek osmi, ako je forma u usponu, dve pobede u poslednja tri kola. Vasko da Gama ima četiri poraza i nalazi se na 14. mestu. Prošle sezone u duelu ovih timova u Sao Paulu, Verdao je slavio sa 1:0.

-----------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara