TREĆA SMENA: Kokimbo se izdvojio na vrhu u Čileu, mali derbi u Kolumbiji

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.08.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Susret devetog kola argentinskog šampionata, duel između dve ekipe koje su pri sredini tabele. Njuels Old Bojs je 16. sa 11 poena, Estudijantes ima bod više, što mu je dovoljno da bude 12. Zanimljivo, u poslednja tri kola imaju identičan učinak – po dva remija i jednu pobedu. Ovo će im biti drugi duel ove godine, pošto su se prethodno sastali sredinom februara u Liga kupu Argentine. Estudijantes je tada slavio sa 2:0, golovima Mendeza u 82. i 92. minutu.

SOL AMERIKA – GENERAL KABALJERO, 02.00

(Fudbal, Paragvaj 1)

Posle dva kola paragvajske Klausure Sol Amerika još uvek nema nijedan poen. Jedina je ekipa koja je doživela dva poraza, od Dos de Maja (0:2) i Lukenja (1:2). General Kabaljero je dvaput remizirao, oba puta bez golova. Sa Lukenjom i Olimpijom iz Asunsiona. U Aperturi je Sol Amerika pobedila General Kabaljero na oba okršaja. U martu kod kuće sa 2:1, a potom i u junu kao gost sa 3:2.

KOKIMBO – ESPANJOLA, 02.00

(Fudbal, Čile 1)

Posle 17 kola fudbaleri Kokimba su najbliži osvajanju titule u Čileu. Imaju 34 poena, po jedan više od Universidad Čilea i Universidad Katolike, a dva od najtrofejnijeg tamošnjeg tima Kolo Kola. Noćas im u goste dolazi Espanjola, koja zauzima šestu poziciju sa 27 bodova. Espanjola je mini seriju od dva uzastopna poraza prekinula u prošlom kolu trijumfom nad Kobresalom sa 2:1. Espanjola je u prvom duelu ove sezone, početkom marta, savladala kod kuće Kokimbo sa 1:0.

MILJONARIOS – TOLIMA, 03.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Zvanično, ovo je duel 4. kola kolumbijske Klausure, mada ni jedni, ni drugi nemaju adekvatan broj odigranih mečeva. Miljonariosi su odigrali četiri susreta, redom su beležili po remi, pobedu i dva poraza. Tolima ima isto toliko bodova, s tim da je odigrala samo dve utakmice. Remizirala je sa Fortalezom (1:1) i savladala je Deportivo Pasto (2:1). U Aperturi, početkom februara, Tolima je savladala Miljonarios sa 2:0.

SAN FRANSISKO – VERAGVAS, 03.30

(Fudbal, Panama 1)

U Panami se igra treće kolo Klausure. San Fransisko i Veragvas se sastaju u okviru Zapadne divizije. San Fransisko je pobedio UMESIT na početku sezone sa 2:0, a zatim je izgubio od Independijentea sa 2:1. Veragvas je izgubio od Deportivo Universitarija sa 2:1, a potom je odigrao 0:0 sa Ererom. U Aperturi je San Fransisko dvaput pobedio Veragvas, u februaru sa 2:1, a potom u maju sa 1:0.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara