TREĆA SMENA: Kobreloa se sveti Palestinu za 0:5, Sero Portenjo leči rane iz Kopa Sudamerikane

Vreme čitanja: 3min | pon. 29.07.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Pre tri dana Sero Portenjo je završio takmičenje na međunarodnoj sceni, u baražu za osminu finala Kopa Sudamerikane izgubio je od Atletiko Paranaensea (1:2). Sada mu preostaje da se okrene domaćem prvenstvu, a noćašnji susret sa Dos de Majom biće mu prvi u Klausuri. Inače je reč o susretu 2. kola, ali Sero Portenjo je odložio meč sa Amelijanom zbog Kopa Sudamerikane. Dos de Majo je na premijeri ovog takmičenja savladao Sol Ameriku sa 2:0, pa ako ponovi uspeh i protiv Sera probiće se na prvo mesto jer nijedan tim još uvek nema dve pobede. Sero Portenjo je u Aperturi izgubio od Dos de Maja u januaru (0:3), a potom je bio bolji u aprilu (2:0). Na kraju nije osvojio titulu, bio je drugi sa tri boda manje od Libertada.


ARGENTINOS JUNIORS – LANUS, 02.00

(Fudbal, Argentina 1)

Susret osmog kola argentinske Primere. Lanus ga dočekuje na devetoj poziciji na tabeli, ima 12 poena (po tri pobede i remija, uz jedan poraz). Argentinos Juniors je tek 19, sakupio je devet bodova. Zanimljivo, nema nijedan remi, zabeležio je tri pobede i četiri poraza. Od toga dva na poslednja dva meča, od Tigrea i Deportivo Rijestre sa po 2:0. Lanus i Argentinos Juniors su se poslednji put sastali u martu prošle godine, kada su odigrali 0:0. Bio je to peti uzastopni njihov meč na kojem nije došla igra GG.


KOBRELOA – PALESTINO, 02.00

(Fudbal, Čile 1)

Poslednja utakmica 17. kola čileanskog šampionata. Kobreloa ga dočekuje u zoni ispadanja, ima 15 poena, jedan manje od Kobresala, a dva od Uačipata i Audaks Italijana. Prvenstvenu pobedu Kobreloa nije zabeležila još od 16. aprila, odnosno na poslednjih osam utakmica (šest poraza i dva remija). Ni njen naredni rival Palestino ne može da se pohvali dobrom formom, iako je 7. na tabeli sa 10 bodova više. Zabeležio je samo jedan trijumf na poslednjih pet mečeva u ligi i sada ima devet poena manje od lidera Kokimba. U prvom duelu u sezoni, 24. februara, Palestino je deklasirao Kobrelou sa 5:0.


PEREZ ZELEDON – SPORTING SAN HOZE, 03.00

(Fudbal, Kostarika 1)

Posle prva dva kola kostarikanske Aperture Sporting iz San Hozea je savršen. Ostvario je dve pobede, nad jednim od najvećih favorita za titulu Saprisom (3:1) i Santa Anom (2:0). Naredni rival mu je Perez Zeledon, tim koji još ne zna za trijumf. Na premijeri je odigrao meč bez golova sa Eredijanom, a potom smo gledali spektakl na njegovom duelu sa Santosom. Poveo je već u 7. minutu golom iz penala, Santos je preokrenuo i do 67. minuta je imao vođstvo 3:1, ali Sporting je na kraju stigao do 3:3.


FORTALEZA – DEPORTIVO KALI, 03.10

(Fudbal, Kolumbija 1)

U Kolumbiji je u toku 3. kolo Klausure. Fortaleza je na startu takmičenja odigrala 1:1 sa Tolimom, a zatim je savladala Patriotas sa 2:0. Naredni rival Deportivo iz Kalija ima bod manje. U 1. kolu je izgubio od Pereire sa 2:0, a potom je kod kuće bio bolji od Alijance sa 1:0. U Aperturi, poslednjeg dana januara, Deportivo je u Kaliju savladao Fortalezu sa 2:0. Oba tima u Aperturi nisu izborila plasman u Kvadrangular. Fortaleza je imala tri poena više od Deportiva.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara