TREĆA SMENA: Južnoamerički Arsenal, Valensija i Atletiko u akciji

Vreme čitanja: 3min | pon. 30.11.20. | 22:25

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

ATLETIKO TUKUMAN - ARSENAL SARANDI, 23.20

Izabrane vesti

(Fudbal, Argentina, Kup Dijega Maradone)

Atletiko jeste upisao četiri trijumfa na poslednjih pet mečeva, i kod kuće nema poraz otkako je počela sezona u Argentini, ali oprezno sa kecom večeras. Domaćin je obezbedio prolaz u narednu fazu takmičenja i pitanje je u kojem će sastavu izaći na teren. Arsenal sa druge strane ima priliku da se domogne završnice, ali će mu biti potrebna pobeda ukoliko želi da održi korak za Union Santa Feom. Zaista težak zadatak, s obzirom na to da večerašnjeg rivala nije dobio na poslednjih šest susreta.

ESTUDIJANTES - SAN LORENCO, 01.30

(Fudbal, Argentina, Kup Dijega Maradone)

Estudijantes je svoje šanse za prolazak u narednu rundu prokockao. Iz uvodna četiri kola izvukao je jedan bod, mada, s obzirom da još uvek nije postigao nijedan gol, može da bude prezadovoljan učinkom. San Lorenco je svoju kartu praktično overio i osvojenim bodom večeras otklonio bi i najmanju šansu za bilo kakvo iznenađenje. Estudijantes nije slavio nad klubom iz predgrađa Buenos Ajresa na prethodnih šest mečeva. U tom periodu ima četiri poraza i dva remija.

SOL DE AMERIKA - NASIONAL, 23.30

(Fudbal, Paragvaj, Primera Klauzura)

Posle tri vezana poraza u svim takmičenjima, Amerika se vratila nešto boljim rezultatima. Upisala je četiri boda na prethodna dva prvenstvena meča i nastavila proboj ka vrhu paragvajskog prvenstva. Nasional nema poraz još od početka oktobra, odnosno od starta plej-ofa. Na dosadašnjih sedam mečeva dva puta je slavila, u pet navrata remizirala, a mrežu je uspela da sačuva na prethodna tri duela. Poslednja tri susreta ova dva tima donela su nerešen ishod.

SERO - RENTISTAS, 23.15

(Fudbal, Urugvaj 1)

U potpuno suprotnom raspoloženju timovi dočekuju večerašnji susret. Sero je poražen na tri od četiri prethodna meča, Rentistas je u istom periodu neporažen, i pritom je u tri navrata sačuvao mrežu.Međusobni susreti Sera i Rentistasa ne donose previše golvoa u poslednje vreme. Na prethodna četiri viđena su najviše dva gola.

FLUMINENSE - BRAGANTINO, 00.00

(Fudbal, Brazil, Serija A)

Fluminense je sa dva vezana poraza zabeležio blagi pad na tabeli, ali je trijumfom nad Internasionalom u prethodnom kolu zadržao korak za vodećim timovima. Bragantino je s druge strane sa sedam osvojenih bodova iz prethodne tri utakmice pobegao iz opasne zone i sve je bliži pozicijama koje vode u kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu. Dva tima po prvi put su se sastali u avgustu ove godine, kada je Bragantino slavio sa 2:1.

AVAI - OESTE, 00.00

(Fudbal, Brazil 2)

Iako je u prethodna tri kola osvojio četiri boda, teško da će Oeste uspeti da izbegne ispadanje iz Serije B. Užasnim igrama u prvom delu sezone sebi je kupio kartu za put u niži rang. Trenutno ima 12 bodova, 16 manje od Kruzeira, prvog iznad crte. Avai je seriju od tri pobede prekinuo porazom od Kujabe i propustio priliku da dodatno priđe vodećim timovima. Od prethodnih pet međusobnih duela tri su završena nerešenim ishodom, uz po jednu pobedu na obe strane.

METROPOLITANOS - GRAN VALENSIJA, 02.00

(Fudbal, Venecuela 1, plej-of)

Posle šest mečeva bez trijumfa, Metropolitanos je slavio na tri od poslednja četiri meča i ekspresno se umešao u borbu za odlazak u dodatni plej-of. Gran Valensija je u seriji od tri poraza, pa se i dalje nalazi na začelju tabele. U prethodnih 270 minuta fudbala primila je devet golova i nosi epitet najslabije odbrane. Na prethodna dva međusobna susreta u ovoj godini mreže su se tresle na obe strane, s tim da je uspešniji Metropolitanos sa pobedom i remijem.





tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara