TREĆA SMENA: Fluminense se raspada, Boka želi beg iz sredine tabele, Leon juri prvenac u Meksiku

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.07.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kolumbija 1)

Dobar početak za velikane iz Medeljina i Kalija. Ostvarili su pobede u prvom kolu novog šampionata Kolumbije. Rivalstvo ova dva kluba iz “zaraćenih“ gradova imalo je vrhunac krajem prošlog veka zbog narko klanova i rata Kartela Kalija i Pabla Eskobara. Tim iz Medeljina je uspeo dva puta da stigne do titule u Kopa Libertadores, dok su Đavoli čak četiri puta igrali finale elitnog takmičenja Južne Amerike i uvek bili poraženi. Početkom godine u duelu ovih timova Amerika je slavila protiv Atletiko Nasional sa 4:1. Pre toga su Zeleni iz Medeljina dva puta dobili tim iz Kalija.

DEFENSA I HUSTISIJA – BOKA JUNIORS, 01.00

(Fudbal, Argentina 1)

Loš start Boke Juniors. Tek 14. pozicija, sedam bodova posle pet kola u šampionatu Argentine. Edinson Kavani i drugovi noćas igraju u komšiluku protiv Defense i Hustisije koja i dalje nije osetila slast pobede. Samo tri boda na kontu za nekadašnjeg osvajača Kopa Sudamerikane. Na pet utakmica tri gola su postigli fudbaleri u zeleno-žutim dresovima. Van Bombonjere Boka ima trijumf i dva poraza na startu Lige profesional.

KUJABA – FLUMINENSE, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

Sumoran pogled na tabelu Serije A za navijače šampiona Južne Amerike. Fluminense je najgori tim u Brazilu. Samo jedna pobeda na 16 mečeva, ubedljivo poslednje mesto. Nije još ni polovina šampionata, ali tim iz Rija već sada mora da razmišlja o opstanku. Veterani koji brane boje ovog kluba - Marselo, Heman Kano, Ganso, Felipe Melo i novajlija iz Čelsija Tijago Silva, moraju što pre da se trgnu. Osvajač Kopa Libertadores noćas putuju u pokrajinu Mato Groso. Kujaba je pobegla i opasne zone posle četiri boda u dva prethodna kola, ali daleko od toga da momci u zeleno-žutim dresovima mogu da se opuste. Fluzao u gostima ima samo bod na osam utakmica, i to prošle nedelje kada je izvukao remi protiv Krisijume. Na klupi Flua sedi iskusni strateg Mano Menezes koji je zamenio smenjenog Fernanda Diniza.

ALAHUELENSE - SANTOS, 02.00

(Fudnbal, Kostarika 1)

Protekle noći je počeo novi šampionat Kostarike. Alahuelense je u prošle nedelje u predigri sezone pobedio Saprisu sa 3:1 u Superkupu. Tim iz Alahuela je je ove sezone prvi favorit za titulu, uz standardne konkurente, Saprisu i Eredijano. Na četiri vezana meča ovih klubova slavilo je Alahuelense, i to bez primljenog pogotka. Sve to govori da je domaćin veliki favorit.

LEON – NEKAKSA, 03.05

(Fudbal, Meksiko 1)

Oba tima imaju loš start u Meksiku. Leon nema pobedu posle tri kola, dok je Nekaksa jednom slavila, a dva puta poražena. I jedni i drugi žele priključak za timovima iz sredine tabele. Na četiri vezana meča ovih timova dolazio je tip GG. U prvom delu prvenstva Sombrerosa Leon je u gostima dobio Nekaksu sa 2:1. Lavovi su u seriji od dva remija.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara