TREĆA SMENA: Flamengo pobeđuje i bez reprezentativaca, kriza Korintijansa

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.06.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kopa Amerika)

Ekvadorci i Jamajačani igraju za ostanak u igri za narednu fazu Kopa Amerike. I sa remijem obe selekcije imaju šanse da se plasiraju među osam najboljih. U Kopa Amerike prvi kriterijum ako timovi budu izjednačeni s bodovima je gol-razlika. Zbog crvenog kartona u prvom meču kod Ekvadorca neće biti prve zvezde Enera Valensije, napadača brazilskog Internasionala, nekada najboljeg strelca turskog šampionata kada je nosio dres Fenerbahčea.

BOTAFOGO – BRAGANTINO, 23.55

(Fudbal, Brazil 1)

Botafogo je posustao ovog meseca, nije pobedio dva meča u nizu, pa je izgubio prvo mesto na koje je sada Flamengo. Bragantino je i ove sezone odličan, u vrhu tabele, kandidat za Kopa Libertadores. Bikovi mnogo bolje igraju na svom terenu, dok su van Braganse samo jednom pobedili na pet mečeva. Tim iz Rija na svom terenu ima tri trijumfa i po jedan poraz i remi.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

KORINTIJANS – KUJABA, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

Samo jedna pobeda za najpopularniji tim u Sao Paulu, pa je Timao na mestu koje vodi u niži rang. Kujaba je izašla iz opasne zone posle lošeg početka u Seriji A. Bez poraza je tri kola, sakupila je sedam bodova na tri meča. Korintijans na svom terenu je samo jednom pobedio, ali je samo jednom i izgubio, uz čak tri remija.

ŽUVENTUD – FLAMENGO, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

Flamengo je lider Brazileiraa sa bodom više od šampiona Palmeirsa. I pored velikih broja izostanaka reprezentativava zbog Kopa Amerike, četa Titea dobro gura, dva trijumfa ima u nizu. Žuventud se obe godine vratio u elitu i zasad mu odlično ide, na 12. je mestu. Velikan iz Rija nema poraz na gostovanjima, po tri pobede i remija, uz samo četiri primljena pogotka.

VENECUELA – MEKSIKO, 03.00

(Fudbal, Kopa Amerika)

Na velelepnom stadionu u Los Anđelesu, u Inglvudu, noćas se sastaju Meksiko i Venecuela. Sombrerosi su dobili Reg Bojse sa 1:0 na premijeri Kopa Amerike, a problem za selektora Haimea Lozana je povreda asa Vest Hema Edsona Alvareza. Iskusni vezista je napustio tim u 30. minutu u prvom kolu i prema najavama neće ga biti noćas u Kaliforniji. Meksikanci najveće nade polažu u napadača Fajenorda Santijaga Himeneza. Salomon Rondon je najpoznatiji igrač Venecuele. U poslednjem odmeravanju snaga ovih selekcija pre pet godina Meksikanci su pobedili Venecuelu sa 3:1.

------------------------------

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara