TREĆA SMENA: Drugoligaški fudbal u Brazilu, Argentini i Kolumbiji

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.06.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

VILA NOVA – SEARA, 23.55

(Fudbal, Brazil 2)

Izabrane vesti

U toku je deveto kolo brazilske Serije B. Seara je u prethodnih pet utakmica osvojila 13 od mogućih 15 bodova, a ukoliko i noćas trijumfuje izjednačiće se na tabeli sa trenutnim liderom Amerikom Mineiro. S druge strane, Vila Nova je 11. na tabeli sa 11 bodova. Vezala je tri utakmice bez pobede (poraz i dva remija), pa noćas traži izlazak iz krize. Prošle sezone su se takođe Vila Nova i Seara sastali u Seriji B, oba tima su tada zabeležila po pobedu u direktnim duelima. Svako na svom terenu, Seara sa 1:0, pa vila Nova sa 3:1.


ATLETIKO RAFAELA – ESTUDIJANTES RIO KVARTO, 02.10

(Fudbal, Argentina 2)

Posle pola sezone Atletiko Rafaela se nalazi u zoni ispadanja. Sa osvojenih 13 bodova iz 18 utakmica zauzima pretposlednju, 18. poziciji, sa tri boda manje od Almirantea. Atletiko je u seriji od tri uzastopna poraza, a crni niz će probati da prekine protiv Estudijantes Rio Kvarta. Tim iz Kordobe je takođe u lošoj formi, osvojio je samo jedan bod u poslednja tri kola i u nizu je od dva vezana poraza. Uprkos tome je na visokoj šestoj poziciji sa 27 bodova i ukoliko bi zadržao to mesto igrao bi baraž za promociju u Primeru. Sva tri dosadašnja duela Atletika i Estudijantesa završena su identičnim rezultatom – 0:0.


REAL KARTAGENA – ORSOMARSO, 02.15

(Fudbal, Kolumbija 2)

Odlučujuća utakmica A grupe Kvadrangulara kolumbijske Segunde. Na programu je poslednje, šesto kolo, duel Kartagene i Orsomarsa će direktno odlučiti putnika u finale Aperture i učesnika za promociju. Tamo će samo pobednik grupe, a Orsomarsio je tome bliži. Ima tri boda više i daleko bolju gol-razliku od drugoplasirane Kartagene (7:1 nasuprot 4:2). Dakle, domaćin mora da juri ubedljivu pobedu, jer u slučaju da završe sa istim brojem bodova naredni odlučujuć faktor je gol-razlika. Dakle, Kartagena mora da trijumfuje sa tri pogotka razlike. Pre dvadesetak dana, u prvom njihovom susretu u Kvadrangularu, bilo je 0:0. Rival u finalu Kartageni ili Orsomarsu će najverovatnije biti Union Magdalena, kojem treba samo bod protiv najslabijeg tima B grupe Kakute.


SPORT RESIFE – PAJSANDU, 02.30

(Fudbal, Brazil 2)

Krenuo je Sport Resife moćno u novu sezonu, u prva četiri kola Serije B je zabeležio sve četiri pobede. Međutim, onda je usledio nagli pad, pa je u naredna tri kola poražen redom od Ituana (0:1), Avaija (1:2) i Gojasa (0:3). Zato je sada 10. na tabeli. Crni niz će probati da prekine protiv 16-plasiranog Pajsandua, koji nije izgubio nijednom u prethodna četiri kola (tri remija i jedan trijumf). Pajsandu je, za razliku Sport Resifea, loše otvorio prvenstvo i pobeda nad Amerikom Mineiro (2:0) pre pet dana mu je prva u sezoni.


------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara