TREĆA SMENA: Brazilskom prvenstvu ne smetaju pripreme reprezentacija

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.06.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Posle sedam kola u brazilskoj Seriji A, fudbaleri Vitorije su jedini koji još uvek ne znaju za pobedu. Ostvarili su dva remija i pet poraza, pa su poslednji na tabeli. Crni niz probaće da prekinu na gostovanju Žuventudu, timu koji je mini-seriju od tri utakmice bez pobede (dva remija i poraz) uništio trijumfom nad Atletiko Gojanijenseom (1:0) u prošlom kolu. Sada Žuventud ima devet poena iz šest utakmica, 12. je na tabeli. Prošle godine su i Žuventud i Vitorija igrali u Seriji B. Poslednji put su se sastali u oktobru prošle godine, kada je bilo 0:0. Na poslednjih pet njihovih okršaja nijednom nismo videli više od dva gola.


MIRASOL – GOJAS, 23.55

(Fudbal, Brazil 2)

Remi Avaija i poraz Santosa u devetom kolu Serije B bili su kao poručeni za Gojas. Ima sada priliku da eventualnim trijumfom nad Mirasolom preskoči i Ameriku Mineiro i da se tako osami na vrhu tabele. U prvih osam kola je Gojas zabeležio pet pobeda i sakupio 17 bodova. Čeka ga težak posao, Mirasol je opasan na svom terenu i na prva četiri meča pred domaćom publikom je sve pobedio. Sakupio je tako 12 od ukupno 14 bodova, osmi je na tabeli. Mirasol i Gojas se nisu skoro sastajali u takmičarskim utakmicama.


ČILE – PARAGVAJ, 02.00

(Fudbal, Prijateljske utakmice)

Reprezentacije Čilea i Paragvaja se sastaju u prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za Kopa Ameriku. Čileanci će tamo biti u grupi sa Peruom, Argentinom i Kanadom, dok su rivali Paragvaja Kolumbija, Brazil i Kostarika. Ova dva tima imaju samo po jednu pobedu na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima, a poslednji put su se sastali u novembru prošle godine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, taj meč u Santijagu je završen 0:0.


BRAGANTINO – ATLETIKO MINEIRO, 02.30

(Fudbal, Brazil 1)

Poput Žuventuda, i Bragantino je pregrmeo mini-krizu od tri utakmice bez pobede (takođe dva remija i poraz). U prošlom kolu je savladao Gremio sa 2:0 i sada je šesti na tabeli sa 12 poena, samo dva manje od lidera Flamenga. Sada mu u goste dolazi jedan od dva preostala tima koji još ne zna za poraz, Atletiko Mineiro. Doduše, Hulk i drugovi gledaju Bragantinu u leđa, ostvarili su samo dve pobede i šest remija, pa su sakupili svega 10 bodova. Poslednji put ova dva tima su se sastala u oktobru 2023. godine, Atletiko je tada slavio sa 2:1.


------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara