TREĆA SMENA: Brazilski drugoligaši i čileanski kup

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

GUARANI – ITUANO, 23.55

(Fudbal, Brazil 2)

Izabrane vesti

U toku je 11. kolo brazilske Serije B. Tačno u ponoć po srednjoevropskom vremenu sastaju se dva najlošije rangirana tima, Guarani i Ituano. Guarani ima četiri poena, Ituano šest, a prvi tim koji je iznad crte zone ispadanja, Botfogo Sao Paulo 10. I Ituano i Guarani su u seriji od po tri uzastopna poraza. Sastali su se već jednom ove godine, u januaru u šampionatu Paulista, kada je Ituano kao gost trijumfovao sa 3:0.


SAN LUIS – EVERTON, 01.00

(Fudbal, Kup Čilea)

Jedan od nekoliko susreta 1. kola Kupa Čilea koji su na programu u noći između utorka i srede. Drugoligaš San Luis dočekuje prvoligaša Everton. San Luis je u seriji od pet uzastopnih poraza, u Segundi je zbog nje u donjoj polovini tabele (11) sa 19 bodova iz 15 utakmica. Everton je poražen u Primeri na poslednja dva meča, sa 21 poena iz 15 mečeva je osmi na tabeli i bori se za plasman na međunarodnu scenu. Everton i San Luis su se poslednji put sastali 2018. godine, kada su oba tima tada igrala u Primeri. Obe utakmice su pripale Evertonu sa po 2:1.


NOVORIZONTINO – AMAZONAS, 02.00

(Fudbal, Brazil 2)

Novorizontino i Amazonas su posle prve četvrtine takmičenja u sredini tabele. Novorizontino ima 14 bodova iz 10 utakmica, a novi drugoligaš Amazonas tri poena manje. Obe ekipe u poslednja dva kola imaju identičan učinak - pobedu, pa poraz. Novorizontino je savladao Santos (3:1), a onda izgubio na gostovanju Ponte Preti (0:1). Amazonas je savladao kod kuće Bruske (2:1), pa izgubio takođe pred svojim navijačima od Šapekoensea (0:1). U novijoj prošlosti se Novorizontino i Amazonas nisu sastajali.


PAJSANDU – CRB, 02.30

(Fudbal, Brazil 2)

CRB je za sada odigrao najmanje utakmica od svih drugoligaša, tek osam. Zato ne mora baš da strepi što je trenutno u zoni ispadanja. Mada, isto tako ne bi trebalo da bude opušten jer je u poslednja četiri kola čak triput poražen, pa sada na kontu ima osam bodova. Naredni rival mu je Pajsandu, koji je iz 10 utakmica sakupio 11 bodova. U solidnoj je formi, na poslednjih pet mečeva je samo jednom izgubio, a u poslednja tri ima dve pobede. U prošlom kolu je savladao Ituano kao gost sa 5:3, a mogao je i ubedljivije da Nikolas nije promašio penal u 66. minutu.


------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara