TREĆA SMENA: Brazilci u poteri za 11. pobedu nad Amerikancima u ovom veku

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.06.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Noćas počinje peto kolo argentinske Primere. Za sada Argentinos Junirsi imaju po dve pobede i poraza, kod kuće su savladali Rosario Sentral (3:2) i River Plejt (1:0), dok su kao gosti poraženi od Rasing Kluba (0:3) i Belgrana (0:1). Sada će ugostiti najslabiji tim na početku prvenstva, Sentral Kordobu, koja još nije osvojila nijedan bod. Redom je izgubila od Rivera (0:3), Boke Juniors (2:4), Belgrana (1:2) i Taljeres Kordobe (2:4). Poslednji put je Sentral igrao protiv Argentinosa u februaru prošle godine, kao domaćin je slavio sa 1:0.


SAD – BRAZIL, 01.00

(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Reprezentacije Brazila i Sjedinjenih Američkih Država su se do sada u 21. veku sastale 10 puta. Svih 10 susreta Selasio je rešio u svoju korist. Poslednji put su odmerili snagu u prijateljskoj utakmici 2018. godine, bilo je tada 2:0 za Brazilce. Sastaće se noćas peti uzastopni put u prijateljskom meču, ovog puta u sklopu priprema za Kopa Ameriku, na kojoj će oba tima učestvovati. SAD će na tom turniru biti domaćin.


HIMNASIJA – BARAKAS SENTRAL, 02.15

(Fudbal, Argentina 1)

Prvi poraz u novom prvenstvu Himnasija je pretrpela u prošlom kolu na gostovanju Institutu (1:2). Pre toga je savladala Velez (3:1) i Banfild (3:0), odnosno odigrala nerešeno sa Defensom i Hustisijom (1:1). Sada će ugostiti Barakas, koji je zabeležio samo jednu pobedu, i to u prvom kolu. Nad Godoj Kruzom (1:0). Posle toga je remizirao sa Barakas Sentralom (1:1), pa izgubio od Union Santa Fea i Urakana (po 0:2). Himnasija je savladala Barakas već jednom ove godine, u martu u Liga kupu Argentine sa 2:0.


EKVADOR – BOLIVIJA, 02.30

(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Nisu Ekvadorove pripreme za Kopa Ameriku počele najsjajnije. Pre tri noći Ekvadorce je rutinski savladala Argentina (1:0). Ono što je gore od poraza, imali su samo jedan šut na čitavom meču, i to van okvira gola. Sada će igrati protiv daleko lakšeg rivala od aktuelnog svetskog šampiona, jedne od najslabijih južnoameričkih ekipa Bolivije. Bolivijci su takođe otvorili pripreme, porazom od Meksika sa 1:0. Ekvador je pobedio Boliviju na svakom od poslednjih šest okršaja, u oktobru prošle godine, na prethodnom njihovom susretu, sa 2:1.


------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara