TREĆA SMENA: Boka nastavlja seriju protiv Njuelsa, rvaće se Flu i Gremio

Vreme čitanja: 3min | ned. 08.11.20. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

NJUELS OLD BOJS – BOKA JUNIORS, 01.15

(Fudbal, argentinski Liga kup)

Izabrane vesti

Velikan sa Bombonjere već šest vezanih mečeva ne zna za poraz od Njuelsa. Poslednja dva međusobna okršaja završena su nerešenim ishodom, pre toga Boka je vezala četiri trijumfa, dva sa po četiri gola u mreži rivala. Bez obzira na činjenicu da je domaćin, tim iz Rosarija je već na startu Liga kupa demonstrirao sijaset slabosti protiv Taljeresa (poraz 3:1), pa deluje da mu se šanse protiv tima koji već 15 utakmica ne zna za poraz, mere u promilima (12 pobeda, tri remija).

FLUMINENSE – GREMIO, 00.30

(Fudbal, Brazil 1)

Flu jeste bolje pozicioniran i ima pet bodova više od Gremija, ali čak i ako kvote to tvrde, protiv jedne od najboljih odbrana ne samo Brazila, već Južne Amerike, teško da je neko pravi favorit. Sastav iz Rio de Žaneira je neporažen osam puta uzastopno u Brazileirau (pet pobeda, tri remija), ali su izabranici Renata Gauša vezali četiri trijumfa u svim takmičenjima. U poslednjih pet međusobnih susreta timovi su poprilično izjednačeni sa po dve pobede i jednim remijem.

SEARA – SPORT RESIFE, 00.30

(Fudbal, Brazil 1)

Timovi koji će se sastati na Areni Kastelao nalaze se u zoni koja garantuje Sudamerikanu i razdvaja ih samo bod. To je prvi nagoveštaj neizvesnosti. Drugi je to što su u poslednjih pet međusobnih duela oba sastava zabeležila po dve pobede uz jedan remi. I na kraju, nijedan od pomenutih trijumfa nije zabeležen sa više od jednog gola razlike. Dakle, očekuje nas neizvestan duel u Fortalezi.

EMELEK – UNIVERSIDAD KATOLIKA, 00.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Rezultate Emeleka možemo da svrstamo u kategoriju “Od svega po malo“, a raspoloženje ozbiljno kvari eliminacija od Union Santa Fea u šesnaestini finala Kopa Sudamerikane. Inače, Emelek je tim koji igra vrlo čvrsto i na mali broj golova. Sada gaji nadu da rane zadobijene u kontinentalnoj smotri može da zaleči trijumfom nad Univerzidad Katolikom. Domaćin želi osvetu, pošto je u poslednjem odmeravanju snaga sa predstojećim rivalom poražen 4:1.

ATLETIKO NASIONAL – PASTO, 02.10

(Fudbal, Kolumbija 1)

Atletiko Nasional je kolumbijski velikan, Pasto ne slovi za tu kategoriju, ali posle 17. utakmica u kolumbijskoj Aperturi ima četiri boda više od ekipe iz Medeljina. Domaćin će na stadionu Atanasio Hirardot pokušati da se prbliži Pastu kojeg je pobeđivao tri puta u poslednja četiri odmeravanja snaga. Međutim, ono što su Zeleni prikazali u poslednje vreme ne nagoveštava pozitivan rezultat budući da su poraženi tri puta u poslednja četiri meča u svim takmičenjima.

BOSTON RIVER - RIVER PLEJT, 00.15

(Fudbal, Urugvaj 1)

Progreso, Penjarol i Danubio, tako izgleda lista timova koje je River Plejt precrtao u domaćem šampionatu u poslednjih mesec dana. Uz to sastav iz Montevidea je u Sudamerikani eliminisao Atletiko Nasional plasiravši se u osminu finala. Sada želi da nastavi seriju dobrih rezultata protiv tima koji nije pobedio četiri utakmice zaredom. U tom nizu dva puta nije tresao mrežu, a jednom je primio četiri komada. Ali vreme je da Boston padne u međusobnim duelima, prvi put od jula 2018. godine.

LOS ANĐELES – PORTLAND, 00.30

(Fudbal, MLS)

Kao da su LA i Portland jedan drugom pratili raspoloženje u prethodne četiri utakmice, pa su na identičan način rasporedili uspehe, kikseve i remije. Remi, dve pobede, pa poraz. Tako izgleda forma rivala koji će ukrstiti koplja na Benk of Kalifornija stadionu. Domaćin će na pogon Urugvajca i najboljeg strelca tima Dijega Rosija pokušati da se približi vrhu Zapadne koferencije gde trenutno vlada upravo Portland. Timbersi tri puta uzastopno nisu pobedili Los Anđeles.

REAL SOLT LEJK – SPORTING KANZAS SITI, 00.30

(Fudbal, MLS)

Real Solt Lejk je jedan od timova koji su najmanje pokazali na Zapadu, Sporting Kanzas je ponajbolji tim pomenute konferencije. Imam maksimalan učinak u poslednje dve runde i siguran je učesnik plej-ofa. Poslednja tri međusobna duela donela su dve pobede Real Solt Lejka i jedan trijumf Sporting Kanzasa. Zanimljivo je da su pobednici oba puta pakovali rivalu dva gola u mrežu. Kvote favorizuju goste jer će preko puta biti drugi najlošiji napada Zapada.

 


tagovi

Treća smenaklađenjeInternet klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara