TREĆA SMENA: Amerika Kali, Alijanca Lima i Barselona Gvajakil za nastavak dobrih serija

Vreme čitanja: 3min | čet. 18.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Revanš meč četvrtfinala plej-ofa Aperture. U prvoj utakmici je Aurora kao gost savladala Independijente sa 1:0, golom Seržinja u 90. minutu. Independijente je kontrolisao utakmicu do 80. minuta, ali je tada Dijaz dobio crveni karton i tako olakšao posao rivalu. Pre ove utakmice, u grupnoj fazi, Aurora je bila najbolji tim B grupe sa 14 bodova iz osam mečeva, dok je Independijente bio drugi u C grupi sa 11 poena.

BARSELONA GVAJAKIL – EL NASIONAL, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Barselona iz Gvajakila je odigrala po dva meča manje od većine konkurenata u borbu za prvo mesto u Aperturi, tako da joj trenutni položaj na tabeli nije toliko loš. Osma je, ali ako pobedi u obe zaostale utakmice izjednačiće se sa trenutnim liderom Aukasom. Barselona je osvojila do sada 11 poena, od toga šest u poslednja dva kola. Odlagala je Barselona ovog proleća i dva meča u Kopa Libertadoresu, remizirala je sa Kobresalom (1:1) i Taljeres Kordobom (2:2). El Nasional je deveti na tabeli Aperture sa devet bodova, dva manje od noćašnjeg rivala, od kojeg je odigrao dva meča više.

BOTAFOGO – ATLETIKO GOJANIJENSE, 02.30

(Fudbal, Brazil 1)

Poslednji meč 2. kola brazislke Serije A. Ni Botafogo, ni Atletiko Gojanijense nisu otvorili dobro prvenstvo. Oba tima su poražena, Botafogo na gostovanju Kruzeiru (2:3) posle preokreta, a Atletiko kod kuće od Flamenga (1:2). Oba tima su crvenela na premijeri, a tim iz Gojanije se možda malo bolje pokazao. Sa igračem manje je uspeo da nadoknadi gol zaostatka, Šajlon je čak propustio priliku da preokrene iz jedanaesterca, a kasnije je posle crvenog kartona Maginja, sa dva igrača više Flamengo stigao do pobede golom Pedra iz penala u 102. minutu. U Botafogu je zbog crvenog kartona u 1. kolu suspendovan Alešander Barboza.

ALIJANCA LIMA – SPORT BOJS, 03.00

(Fudbal, Peru 1)

Fudbaleri Alijance su jedini koji još uvek nemaju nijedan remi u peruanskoj Aperturi. Posle 11 kola imaju učinak od sedam pobeda i četiri poraza, dovoljan tek za treće mesto na tabeli. Sporting Kristal ima sedam bodova više, Universitario de Deportes je na +6. Alijanca je u seriji od tri uzastopne pobede, a sada joj u goste dolazi 13-plasirani Sport Bojs. Reč je o timu koji je vezao četiri meča bez trijumfa (po dva remija i poraza), sakupio je svega 11 bodova.

AMERIKA KALI – DEPORTIVO PASTO, 03.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

Vezala je Amerika iz Kalija šest utakmica bez poraza u kolumbijskoj Aperturi, četiri trijumfa i dva remija. Pravovremeno, pošto je uspela da se vrati u trku za Kvadrangular. Prva je ispod crte, ali samo zato što je odigrala po meč manje od Miljonariosa i Juniora. Obe ekipe imaju po dva poena više i Amerika će ih preskočiti ako savlada noćas Deportivo Pasto. Gosti su bez takmičarske motivacije, pošto su porazom od Miljonariosa (2:3) u prošlom kolu definitivno ostali bez šanse da se nađu među osam najboljih. Tri kola pre kraja ligaškog dela su 17. sa 15 poena, 10 manje od Juniora i Miljonariosa.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara