TREĆA SMENA: Akcija u Argentini, Brazilu, MLS-u, Čileu, Konkakaf Ligi šampiona...

Vreme čitanja: 3min | sub. 01.06.24. | 23:04

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Velez je šampionat Argentine počeo porazom od Himnasije iz La Plate sa 3:1, ali je uspeo da se sabere i napreduje u narednim mečevima. U obračunu sa Njuels Old Bojsima je slavio sa 1:0, a potom je remizirao sa Independijenteom 1:1. Velez je tako uzeo četiri boda i sa njima trenutno zauzima 15. mesto na tabeli. Atletiko Tukuman je, naprotiv, ušao u sezonu senzacionalnom pobedom od 1:0 nad Bokom Juniors na svom terenu, ali nije uspeo da nadogradi uspeh. Izgubivši na gostovanju od Taljeresa rezultatom 2:0, izabranici Fakunda Save su u prošlom kolu na svom terenu remizirali 1:1 sa Platenseom i trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli.

INTER MAJAMI - SENT LUIS, 01.30

(Fudbal, MLS)

Inter Majami ove sezone igra iznad svih pohvala. Tim Herarda Martina uglavnom stabilno osvaja bodove i bez ikakvih poteškoća vodi na tabeli Istočne konferencije sa 34 boda. U prošlom kolu Lionel Mesi i drugovi su ipak prekinuli niz bez poraza. Neočekivano, Inter se sapleo na svom terenu i izgubio od Atlante rezultatom 3:1. Sent Luis je daleko od svog idealnog oblika. Posle 14 odigranih kola u MLS-u uspeo je da upiše samo tri pobede, sedam remija i četiri poraza. Gosti imaju 16 bodova, sa kojima su na 11. mestu na tabeli Zapadne konferencije. Trenutno ekipa ima niz od tri poraza.

KORINTIJANS - BOTAFOGO, 02.00

(Fudbal, Brazil 1)

Korintijans je evidentno podbacio u uvodnim rundama šampionata Brazila i trenutno je tek na 16. mestu na tabeli. Tim Tonija Oliveire se odlepio od zone ispadanja samo zbog dodatnih pokazatelja i rizikuje da tamo završi na kraju predstojeće runde. Korintijans je slavio na pet od sedam minulih duela u svim takmičenjima, ali je u ligi ostvario samo jedan trijumf u dosadašnjih šest kola. Botafogo je šampionat počeo sa tri pobede i odmah je poveo, ali je postepeno usporavao. Ekipa Artura Žorža trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli sa 10 bodova i zaostaje tri koraka za liderom Atletiko Paranaenseom. Tim je neporažen u poslednjih pet mečeva na svim frontovima.

AUDAKS ITALIJANO - PALESTINO, 02.00

(Fudbal, Čile 1)

Audaks Italijano će nastojati da popravi utisak iz uvodne faze šampionata Čilea kada ugosti Palestino. Palestino je izgubio sa 1:0 protiv Union Espanjole u svojoj poslednjoj ligaškoj utakmici, i sada se nalazi na šestom mestu sa 21 bodom u 13 mečeva. Audaks Italijano je posle 14 rundi na 12. mestu sa 14 poena. Audaks je takođe izgubio svoj poslednji meč u ligi sa 2:1 od Kopijapa.

PAČUKA - KOLAMBUS, 03.15

(Fudbal, Konkakaf Liga šampiona)

U meksičkom prvenstvu Pačuka nije uspela da pokaže impresivne rezultate, jer je eliminisana u prvoj fazi plej-ofa. Postoji prilika da osvoji Konkakaf Lige šampiona. Put do finala ne može se nazvati teškim. Jedino je Klub Amerika mogla da pruži ozbiljan otpor u polufinalu, sa kojim je odigrao nerešeno 1:1, a potom i minimalno pobedio sa 2:1. Kolambus je imao težak ispit u četvrtfinalu turnira, jer je tada usledilo izvođenje penala sa Tigresom. Trenutno, Kolambus je u MLS-u na petoj poziciji posle niza od tri pobede.

--------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Marselj na Velodromu, Fajenord na De Kajpu ili možda Benfiku na Da Lužu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara