Komentari na vest

TRANSFERI (subota, 27. jul)

1

132km

pre oko 1 mesec

Enketija 50 miliona ? HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
T

THFC 1882

pre oko 1 mesec

Ukrajinci iz Šahtara ciganče oko Solomona. Prijete tužbom ako Tottenham ne pristane na 30% od iduće prodaje?! Ako se ne varam, ostalo mu je bilo 6 mjeseci ugovora kad je potpisao za Spurse i raskinuo je ugovor s Ukrajincima po zvaničnim propisima, kao i bilo koji drugi igrač iz Ukrajine i Rusije radi rata. Uz to, prošlo ljeto je Levy organizovao prijateljsku utakmicu sa Šahtarom u Londonu od koje su svi prihodi išli u humanitarne svrhe u Ukrajinu i ponudio im je, prijateljskih 10% od naredne prodaje. Tek što se oporavio od povrede i počeo igrati nakon skoro godinu dana. Ko vele, može nam se sve na zapadu, ali izgleda da ne znaju kako Levy posluje.
@

@THFC

pre oko 1 mesec

Ne znam koliko je imao još ugovor sa Šahtjorom, ali činjenica je da je Totenhem oteo besplatno fudbalera drugog kluba. Čifutska posla.
T

Taribo East

pre oko 1 mesec

Haris Vučkić pregovara sa mostarskim Veležom.
K

Kraken

pre oko 1 mesec

Ne znam što su toliko Totenhem i Arsenal zapeli za Kjezu kao da nemaju krila na izvoz, i jednima i drugima fali kršten špic kao oči a oni pojačavaju sve osim te pozicije, pogotovo Arsenalu treba ako žele da budu u konkurenciji za titulu.
M

Minuus

pre oko 1 mesec

Za "krsten"

enes1988np@gmail.com

pre oko 1 mesec

Aman šta je sa novim pazarom da li će kada će doći štoper,levi bek,golman i desno krilo? Ali iskreno mi recite nemojte me lagati
L

Lukaviii

pre oko 1 mesec

Dolaze ti u Pazar Renan Lodi na poziciji levi bek, Markinjos štopera a na gol bi mogao Kejlor Navas.Sve provereno...
K

Kraken

pre oko 1 mesec

Noni Madueke i vrhunsko desno krilo ne mogu u istu rečenicu al' nikako.
T

Taribo West

pre oko 1 mesec

Zagrebački Dinamo se rešava viška napadača. Brodića su prodali u Ujpešt za 1,5 milion €, a azerbejdžanski reprezentativac Emreli bi trebao u Nirnberg. Fali im desno krilo. Pregovoraju sa mladim kolumbijskim reprezentativcima Huanom Kordobom iz Deportiva iz Kalija i Danijelom Riverom iz Milionarisa. Međutim transferi i nisu blizu realizacije zbog vlasništva treće strane nad igračima pa će Dinamo opet pokušati dovesti Marka Pašalića iz Rijeke. Ako klub napusti reprezentativac Hrvatske Bruno Petković pokušaće dovesti argentinskog napadača iz Osijeka Ramona Mijereza koga osječani cene 4 miliona €.
N

NR

pre oko 1 mesec

Nesto za doktorku Olju-zvezdu?
@

@nr

pre oko 1 mesec

Misliš "drolju"???
N

NR

pre oko 1 mesec

Tako je
A

Aboubakar Oumarou

pre oko 1 mesec

Otkud to sad da je Fabijan Ruiz blizu Arsenala? U svakom slučaju mnogo bolja opcija nego Merino. Samo PSŽ je izvisio cenu od 70 miliona €, ne znamo dokle je Arsenal spreman da ide. Ne znam da li bi to bilo dovoljno za titulu Arsenala jer ipak fali rasan strelac. Dobra vest je što Smit-Rou ide u Fulam...
Z

Zapad

pre oko 1 mesec

Mihailo Ivanovic je blizu prelaska u Royal Antwerp, gde bi trebalo da bude zamena za George Ilenikhena koji je presao u Monaco za 20m. Ceo posao je tezak 4.5m uz procente.
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

To bi bila bomba.

Marko Pavlovic

pre oko 1 mesec

Ko je taj