Komentari na vest

TRANSFERI (ponedeljak, 31. jul)

2

2023

pre oko 1 godinu

Ovi navijaci arsenala postali malo cudni Ove sezone tesko i 4mesto Koji bre kvalitet Rajs 125 mil Arteta prolupao 1milijardu a prvi put ce da igra ligu samp
i

izointer32

pre oko 1 godinu

Ovo je najjace. Kilijan Embape Pojedini britanski tabloidi pisali su prethodnih dana o ideju Liverpula da na godinu dana pozajmi Kilijana Embapea (24), međutim, Jirgen Klop je na šaljiv način demantovao pomenute natpise. Opširnije OVDE. Zasto bi davali Mbapea na pozajmici hahah :D
s

sprdnja

pre oko 1 godinu

Da uzmu nešto keša haha, ovako tribine a moraju mu plaćati kao da igra ako ne pristanu na ponudu reala haha
R

Realnost

pre oko 1 godinu

Na sajtu transfermarkt Arsenal ima najmladji i najskuplji tim na planeti~ To valjda nesto govori~~
c

come on arsenal

pre oko 1 godinu

Bez obzira na navijačku pripadnost, izizev krajnje ostrašćenih i fudbalskih neznalica, niko ne može reći nešto negativno za Arsenal od Wengera do Artete. Sigurno da u toj eri nisu ostvarili onoliko, koliko su trebali i mogli, ali su ostavili ogroman trag u istoriji fudbala a sam Wenger uz Fergusona je najzaslužniji za ovaj nivo Premier lige i pored, tradicionalno lepe, atraktivne i efikasne igre i osvojenih trofeja, ime Nepobedivi nije slučajno i lako ponovljivo. Danas se kao špic pojačanje Arsenala, pominje Ivan Toney, što bi bio odličan posao Arsenala, pored dovedenih pojačanja, sigurno će Arteta i Edu, dovesti još 2 ili 3 igrača i to za pare, koje će dobiti od prodaje viškova igrača. Ne verujem da će Balagun želeti klupu u Arsenalu i lično bih ga prodao jer je na ceni a uz njega i Nketiju, za koje lagano mogu uzeti preko 70 miliona. Holding, Turner i Trusti vrede 30 miliona, Tavareš, Lokonga i Pepe još 40 miliona i miliona, uz Džakinih 20 miliona i eto brdo para od čišćnje tima.
G

Gostica

pre oko 1 godinu

Arsenal je uvek igrao lepršavo i prijatno za oko, to se ne poriče, ali itekako se može reći svašta negativno za Artetu, niste džaba bili sinonim za poziciju br. 4. Ime Nepobedivi nije slučajno naravno, to je astronomski podvig te godine bio, ali lako ponovljivo ? Jesi li ti svestan šta izgovaraš u svojoj navijačkoj euforiji ? Danas kad imamo takvu eru Engleskog fudbala da je apsolutno moguće da svaka ekipa dobije svaku, pa i jedan super tim kakav je Mančester Siti teško može i sanjati da preživi sezonu a da ne bude pobeđen, ti kažeš da je to današnjem Arsenalu "lako ponovljivo"? Šta sve neću pročitati ovde. Kao što sam već rekao, jedine ozbiljne pare ćete izvući za Baloguna zbog brutalne prošle sezone, ako to iko bude hteo platiti, Nketija plafon 15 miliona, Trusty je već otišao za 6, Lokonga i Pepe se nisu pokazali i nećete izvući ni delić uloženog (Za njih dvojicu plafon 25 miliona, i to ne čistih para nego pozajmice sa pravom otkupa jer nikad ne znaš šta ćeš dobiti s tako nereabilnim igračima), Tavares Bože me oprosti, uz Sedrika jedan od najgorih igrača Arsenala u zadnjih 10 godina i tu plafon 10 miliona, jedine pare još može da izvuče Tirni. Verujte mi, radije bih u vrhu Engleskog fudbala video Arsenal nego Liverpul ili plastike kakve su Siti, Čelzi i Njukasl, ali to je trenutno vaša sportska realnost da ćete se jedva izboriti za top 4, prošla sezona je bila bum koji niko nije očekivao i niko vas nije uzimao za ozbiljno, sledeće sezone će već biti neka druga priča. Trenutna realnost Arsenala je (zbog već potrošenih ozbiljnih para) samo rezerva za Jesusa, ako uopšte kome svoje nabrojane panjeve uspete uvaliti, sportski pozdrav.
О

Овај голман

pre oko 1 godinu

Раја једино ако је луд па да пређе у арсенал или бајерн и буде резерва.. Човек има квалитет да буде први голман било где...
P

Pravi izbor

pre oko 1 godinu

Doslo vreme da je san svakom fudbaleru da zaigra za Arsenal. I sto pre shvatite to bice vam lakse dok citate sve ove vesti vezane za najskuplji tim na svetu.
G

Gostica

pre oko 1 godinu

Kao što sam rekao mali milion puta, najgora fan baza na svetu. Nisu apsolutno ništa osvojili, nikakvim perjem se ne mogu okititi da čovek kaže evo imaju čime da se pohvale, a odmah je svim igračima san da zaigraju za Arsenal. Brzo ćete se vratiti u Ligu Evrope gde vam je i mesto, delusional fan base.
1

14

pre oko 1 godinu

Retki su bili ljubitelji fudbala koji u tim trenucima nisu makar simpatisali momke u crveno-belim dresovima. Sa lakoćom su nizali pobede i igrali na najlepši način. Bilo je nešto romantično u tom timu sa Hajberija, a grč je bila strana reč u opisivanju njihove igre. Pojedini novinari u Engleskoj će kasnije primetiti da su članovi ove generacije na terenu bili fajteri, ali i dalje džentlmeni. Bili su čvrsti i beskompromisni, ali bez prljavih igrarija. Neke utakmice su već napola dobijali i pre izlaska na teren, uterujući strah u noge protivnika, svesni da igraju protiv ekipe kojoj niko ne može ništa. I kao takvi će ostati upamćeni. Arsenal je sezonu završio sa 26 pobeda i 12 nerešenih, bez poraza! Tako su izabranici Arsena Vengera ponovili uspeh Prestona, koji je u sezoni 1898/89 završio bez poraza, ali u 22 utakmice. Tijeri Anri dao je čak 30 golova, najviše od svih u eliti. Čak šest igrača idealnog tima sezone bilo je iz redova londonskog kluba. Ni dan-danas niko nije uspeo da ponovi to što su “nepobedivi” uradili i postavili domaći zadatak svima timovima i ligama širom planete.
@

@Gostica

pre oko 1 godinu

Nisu osvojili apsolutno nista??? Ti si verovatno neki klinac koji prati fudbal od juce i verovatno navijas za neki instant klub kao sto je celzi, man citi ili psz .. U to sam siguran.
@

@Прави избор

pre oko 1 godinu

Друже какав је сан играти за Арсенал и бити други голман а знаш да имаш велики квалитет да будеш први голман било где? Батали те клиначке форе, можда је сан био у оној генерацији са анријем, фабрегасом, адебајором и осталим играчима са овима баш не. Арсенал довођењем рајса није се ни мало појачао, фали ту још пуно квалитета...
G

Gostica

pre oko 1 godinu

Šta je Arsenal osvojio u zadnjih 10 godina ? 2 kupa za koje niko sa sigurnošću ne može utvrditi kako se trenutno zovu ili kako su se zvali u vreme osvajanja ? Dajte ljudi, pričate gluposti i previše ste delusional, al' baš previše.
G

Gladbah Fan

pre oko 1 godinu

Veber bez prava otkupa...
P

Pancev

pre oko 1 godinu

Kada zavrsava prelazni rok???
1

11223344

pre oko 1 godinu

juce
K

Kdkd

pre oko 1 godinu

Ja bih svima vama koji se ovde gadjate ciframa i pricate ko koliko kosta, koliko vredi i koliko traze za njih, preporucio da pocnete da igrate Football Manager, da svima bude lakse, i vama i nama.
1

14

pre oko 1 godinu

Арсенал ће овог лета по други пут оборити рекорд трансфера уз запањујући напад на крило уз помоћ нове везе. Арсенал је постао кандидат за потписивање Кхвича Кваратсхелије из Наполија захваљујући два фактора који би могли да иду у њихову корист, наводи се у извештају.
@

@14

pre oko 1 godinu

Smijem se okladiti da će i Osimhen i Kvaradona naredne sezone igrati u Napoliju...
G

Gostica

pre oko 1 godinu

Vest ravna onome što je tvrdio da će Mbappe postati Realov igrač do 23. jula, mislim da je gotovo što se tiče Arsenalovih pojačanja, Kroenke se nikada nije otvarao više nego što je potrebno pa neće ni sad, što su doveli doveli su, kakav Kvaratskelija dajte molim vas.
G

Guners

pre oko 1 godinu

Arsenal svakako planira da pojača tim još jednim igračem koji će da odmeni Saku, a da bude bolji od Nelsona, i da igra ne "trpi" prilikom zamene i piše da su pored mr-a zainteresovani i za jos jednog spica koji se dosta razlikuje od Jesusa. Pominje se Kudus kao zamena za Saku, a za spica Kolo Muani iz Frankurta koji je visok 1,87 cm. Pored ove dvojice spominju se jos nekolicina igrača, sad vidim da traže i golmana kao jaču konkurenciju menju stativama, ali sve zavisi i od prodaje igrača za koje planiraju da uzmu minimim 120 miliona. Na transfer listi su Holding, Elneni, Sambi, Pepe, Nketija, Balogun, Tirni ..
G

Gostica

pre oko 1 godinu

Od navedenih, neke pare će uzeti samo za Baloguna i eventualno za Nketiju, ostalo će sve otići na pozajmice, dakle 50m plafon i mislim da će se dovesti još samo zamena za Jesusa jer tu najviše škripi i to je to od Arsenala za ovaj prelazni rok, previše para je otišlo na Ricea.
G

Guners

pre oko 1 godinu

Prodali su vec dvojicu i uzeli 20 mil. (Xhaka za 15m i Pablo Mari za 5m).Za Nketija i Balogina ima da se uzme minimum 70 mil. Arsenal je pre neki dan odbio ponudu Intera od 40 mil i traži 50 mil za Amera. Na sve to je uticao i transfer Rasmus Hojlund Man Utd od 70+15 mil kroz bonuse. Tavares ima ponude i procenjuje se na 18m, Tirni 30m, Pepe 15-20m, Turner 10m (ide u Not Forest), Soares 7-10m, Holding 10m, Trusty 5m ( ide u Sefild), Elneni 6-8m, Sambi Lokomba 15m (hoce ga Kompani u svoj tim Burnley kao pozajmica za odavesnom kupovinom).
G

Gostica

pre oko 1 godinu

Za Baloguna ce se dobiti plafon 40, za Nketiju ja lično ne bih platio više od 15, kojih crnih 18 za raspalog Tavaresa ? Tirnija sam zaboravio, tu bi mogli izvuci nekih 25 do 30, Pepea ne bih uzeo bez pozajmice s pravom otkupa, previše je nereabilan igrač nikad ne znaš šta od njega možeš dobiti, Forest uzima Hendersona ne znam šta će im Turner, Sedrik i Holding ništa bez pozajmica, ali eto to je samo moje mišljenje i ono što bih ja uradio, sve je moguće u ovom trenutku pa i to da Vest Hem plati 80 miliona za Megvajera i Mektomineja.
G

Guners

pre oko 1 godinu

Vest od pre neki dan, skinuto sa eng sajta: "Among the players the club is willing to part ways with is Nuno Tavares. While he hasn’t been a regular contributor for Arsenal, the club is not willing to let him depart for a low fee. According to a report on Tuttomercatoweb, Arsenal has set an asking price of 25 million euros for the defender. Despite struggling on loan in the second half of last season, Tavares made a positive start to his spell at Olympique Marseille and has the potential to meet expectations at a new club." A na sajtu transfermark Tavares se procenjuje na 18 mil.