Komentari na vest

TRANSFERI (petak, 4. avgust)

n

nR

pre oko 1 godinu

Nije Kamada trebao u Lacio. Trebao je u neki bolji klub.
w

wwww

pre oko 1 godinu

"Treba da" se kaze. TrebaO, trebaS, trebaLI je gramaticki neispravno

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

To nije tacno, ispravno je "trebalo je", ali, vecina pise ovako.
c

come on Arsenal

pre oko 1 godinu

Kao navijač Arsenala, mislim da je Čelzi napravio dobar posao sa kupovinom Disasia. Arsenal će prodati Tarnera i kupiti Rayu, što će ih u ovoj kupo-prodaji koštati, najviše 20 miliona, što je smešna cifra za odličnog golmana Brentforda. Kako se Žezus povredio, Arteti ostaju Nketija i Balagun, koji apsolutno nisu na nivou kvaliteta, ovog tima Arsenala i logično bi bilo, da oh Arteta obojicu proda a ima interesovanja za njih i da se kupi dobar i proveren napadač, tipa Mitrović ili Ivan Toney, koji do duše ima kaznu do januara, ali bi vredelo sačekati za razumnu cenu, dok bi par nedelja Žezusovog odsustva, mogli pokriti, Martineli, Trossard ili Haverc. Ne kapiram, ove neke Intere ili Juventuse, koji bi da pokupe Tomijasua ili Partija, niti imaju lovu, niti su mamac za igrače iz Premier lige, pogotovo ne iz top klubova. Pogoto me nervira, ovo Barselonino, zaobilaženje propisa i Uefino gledanje kroz prste, od kojih će para da kupe Silvu iz šampionskog i prebogatog kluba, kakav je Siti i ko će im, platiti realne cene za njihove igrače?
u

urednik

pre oko 1 godinu

Tagujte ovu stranicu, neko zabušava sa meta tagovima.
b

brat interista

pre oko 1 godinu

Inter pravi ozbiljan posao u ovom prelaznom roku. Podmlađuju ekipu kao Real, svi su top talenti, od kojih može i da se zaradi u budućnosti, što je veoma bitno jer Inter nema druge trenutno s obzirom na zabranu ulaganja van Kine koju imaju kineski vlasnici. Tako da u takvim okolnostima Marota i Auzilio prave čuda, mogu misliti šta bi radili imaju budžet kao Siti, PSŽ ili Junajted. Biće baš "seksi" tim Inter sledeće sezone, a za Inter je najbolje da bude prodan uskoro nekim Arapima, jer ovako ne može unedogled. Inter mora da se bori za trofeje, a transfer politika se polako, ali sigurno pretvara u Atalantinu "dovedi za džabe ili jeftino mlade i prodaj ih za velike pare", tako može sve dok se ima sreće s pojačanjima (svi su mislili da će Aćerbi biti promašaj, pa se pokazao, isto tako sa Di Markom je slučajnost da je proigrao) i dok je tu Marota. Na duže staze to ne ide.
a

acm19

pre oko 1 godinu

Pravi top posao neko ko je na pripremnu turneju otišao bez golmana, šta se sve može pročitat ovdje ...
b

blizanac milanista

pre oko 1 godinu

Jeste bas ste podmaldili tim. Gosn Kvadrado perspektivni omladinac. Evo ide i talentovani Zomer. Sa mladim Acerbijem bice to igraci za narednih 10 godina.
b

brat interista

pre oko 1 godinu

Au bukvalisti... Naravno da ne mislim na Kvadrada i Zomera nego na Samardžica, Biseka, Fratezija, Skamaku, ako dodje Skamaka, bice prosek godina napadaca 25. Blizu je Trubin, Karlos Augusto iz Monce koji su isto mladi. Bice uvek tu i tamo neki matorac naravno, ali generalno je ovo promena i veliki zaokret u Interovoj transfer politici da se dovode mladi igrači. Pozdrav braćo voli vas brat interista iako ste bukvalisti. :)
K

Kaj il Kai

pre oko 1 godinu

"Inter pravi ozbiljan posao" .. ako vec komentarisemo transfere, ne bi bilo lose da budemo realni. Inter nikad gori u svojoj istoriji .. toliko je tanak da bi ga izresetala najslabija ekipa Premier Lige. Iskreno, meni je Zvezda jaca od Intera i mislim da bih ih ubdve utakmice Zvezda dobila. Inter i Seria A je pre 15 godina bila najaca liga, a sad je toliko tanka do te mere da kad bi se uzeli najboljih 11 igraca iz Serije A, a sa druge strane recimo Man City ili Arsenal, izgubila bi glat i to sa visokom razlikom.
b

brat interista odgovor za Kaj il Kai |

pre oko 1 godinu

jeste jeste to se bas videlo u finalu lige sampiona smesan si
S

Soprano

pre oko 1 godinu

Kanselo sigurno dolazi... vec je dogovorio platu od 6 mil... Moraju se prodati kesi (vec prodan za 15 mil) lengle i par njih i dovesti silvicu... Bice to sve super... Vamos Barca !!!!!!! Pa da opet rusimo onaj malo Penal Vardrid
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Nema vece ironije nego kada navijac Barselone aludira da neki klub ima pomoc sudija. Brzo ste zaboravili polufinale LS 2009. i najvecu kradju u istoriji fudbala, da ne pricamo o silnim kompilacijama isceniranih penala, crvenih kartona, valjanja po terenu, drugog zutog Van Persiju, sviranog penala protiv Milana prilikom kornera koji jos nije bio ni izveden (i dan danas jedina situacija u istoriji fudbala), itd.
g

gosttt

pre oko 1 godinu

Ironija je sto se prepucavaju navijac Barse i Reala.. ko o cemu...
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Ne navijam za Real, i slazem se da je ironija kada navijaci Reala i Barse pocnu jedni druge da prozivaju za pomoc sudija.

Laki Luciano

pre oko 1 godinu

Samo vi navijaci smrdalone budite tihi, sva pogurivanja reala su smesna za samo jednu epsku kradju u utakmici protiv celsija koju su su bas te sudije pogurale koje ti prozivas, a ima tu jos "cistih" penala uefaloni sviranih, nemojte vi o tome, sa sve realom i djubrentusom u Italiji, nemojte. Kapiram potrebu za tim da tangiras nekoga, ali kapiram bedu u toj potrebi.
2

24.04.1902.

pre oko 1 godinu

GGMU!
H

Hehehe

pre oko 1 godinu

Reko bi čovek da ti nemaš pametnija posla
G

GGMC

pre oko 1 godinu

usao sam samo da vidim ovaj komentar.
G

GGIM

pre oko 1 godinu

Ušao sam samo da vidim odgovor na komentar.