Komentari na vest

TRANSFERI (nedelja, 21. jul)

l

laker

pre oko 2 meseca

kakvo je razocarenje dijabi musa
m

martin adam

pre oko 2 meseca

prethodni klub mu je bio ulsan a pre toga paksi
W

Wertzer

pre oko 2 meseca

Elšnik i Crvena zvezda ?
S

Sladajac

pre oko 2 meseca

Pre 20 dana sam ja pisao da je on idealan za Zvezdu...
L

Laker

pre oko 2 meseca

Ivan Perisic je predstavljen jos pre pola godine :D Ovo je Rakitic
K

Kopi pejst

pre oko 2 meseca

Dajte popravite to,minut posla!
T

Taribo West

pre oko 2 meseca

Kevin de Brujn dogovorio lične uslove sa Itihadom.
J

Jay Jay Okocha

pre oko 2 meseca

S obzirom da mu je godišnja plata u Tuluzu bila 120 000 evra, 1 600 000 je odlično povećanje. Više od 13 puta...
Н

Не знам чему

pre oko 2 meseca

Се јунајтед нада али појачања у виду Циркеа и јороа су шишање клуба. Оба појачања имала су по једну добру сезону, ништа више од тога! Јоро задња год уговора 62 милиона са бонусима баш не улива поверење, Цирке исто. Но видећемо.. За сад 10 место премијер лиге их се не плаши...
T

Triton

pre oko 2 meseca

Ne dajes im ti pare sta te briga ,Yamal je odigrao pola sezone u Barsi pa 250m ,a 16 mu godina
Т

Тритон

pre oko 2 meseca

Друже нико није рекао да им дајем паре ја, само сам изено своје мишљење и стојим иза тога да су за два играча дали превише пара.. Таман за 8 место двољно!
K

Kraken

pre oko 2 meseca

Pošto je Yoro inače neka srednja klasa štopera a ne najperspektivniji odbrambeni fudbaler u Evropi pa je za osmo mesto, pošto će Zirkze biti starter pored Hojlunda pa nije dobar ni za rotacije? Junajted je sa puno gorom ekipom bio drugi, pretprošle sezone bio treći, zadnje dve godine uzima po jedan trofej. Kapiram da ne volite Junajted i to je skroz ok, ali kakve nebuloze ja ovde znam pročitati od delulu navijača Arsenala i isfrustriranih Liverpulovaca to nigde nema.
A

AFC

pre oko 2 meseca

Evo, ja kao navijač Arsenala koji je duboko isfrustriran uspesima Jedinstva, mogu slobodno da ti kažem da si ti dečko promašio portal. Pronađi neke sifi stranice pa piši tamo o velikom uspehu Mančestera, da ne osvojiše kup bili bi 7 ili 8. Sa negativnom gol razlikom i gomilom isluženih i preplaćenih igrača, najgorim kapitenom u novijoj istoriji kluba i najnadobudnijim trenerom. O ovom Joru i Zirkzeu je rano govoriti, ali za ove od prošle sezone i njihovo zalaganje na terenu ne treba trošiti reči.
K

Kraken

pre oko 2 meseca

Evo ih ovi sa najboljim trenerom, sa preuspešnom sezonom bez trofeja, sa najvećim engleskim talentom Smit Rouom, Bottlers FC ahahaha Kakve veze kup ima sa plasmanom u ligi? Pa 7mi su bili genijalac sa ili bez osvojenog kupa, sa 36 različitih štoperskih tandema kroz celu sezonu, kad su ti štoperi Kazemiro koji i nije štoper i 36godišnji Evans onda to i ne izgleda tako loše. Svu moguću poentu komentara si skroz profulao, ovaj trener u svakoj svojoj sezoni kao trener je osvajao trofej, nijednu nije odigrao a da nešto nije osvojio, zato neka se Arteta naosvajao Emirejts kupova. Znam da vas to boli što ste otkako postoji Premier liga sinonim za neuspeh, za večito gubljenje titula i pozicija, pola igrača vam prelazi u najljuće rivale i ti pričaš o drugim ekipama i njihovim kapitenima ? Večito četvrti, drugi, osmi, sedmi, ali nikada prvi, uvek u senci Mančesterskih klubova, Čelzija, Liverpula. Kao što rekoh, delulu navijači Arsenala su dokazano jedna od najtoksičnijih fan baza na svetu.
A

AFC

pre oko 2 meseca

Sa toksičnim komentarima si ti počeo prvi, ali nema veze. Bitno je da je tebi lepo. Inače Arsenal ima 3 PL tako da ne vidim poentu tvog komentara, a ako se vodimo tvojom logikom, evo ovako pre Fergusona i posle njega Mančester je prosečan ligaški klub. Ako zanemarimo uspehe iz 60-ih godina. To je činjenica. A takvi će biti i dalje. To govorim iz frustracije, mnogo mi je teško u životu, pa se ovde lečim. Pozdrav
T

Trololo

pre oko 2 meseca

Ali komentari "ako izuzmemo Fergusona i ako izuzmemo uspeh 60ih godina" su neverovatna nebuloza! Sta cemo oduzeti Arsenalu? Wengerovu eru? Celziju cemo oduzeti eru Abramovica. Sitiju cemo oduzeti eru arapa ili mozda samo eru Pepa? Komentare ko je bio dobar ili los transfer sacuvajte makar za kraj sezone, a mozda i duze. Prekinite da se blamirate takvim komentarima.
T

Tarzanko

pre oko 2 meseca

Čuj, "samo 1 600 000". Pa šta vi mislite da svi fudbaleri zarađuju 5,6 - 10 miliona?
H

Hajdukovac

pre oko 2 meseca

Im li kakvih informacija iz BH lige? HR liga ojacava non stop kao i SR,samo nam takozvane komsije stagniraju
@

@hajdukovac

pre oko 2 meseca

Velež doživeo debakl od kluba iz Andore, prošle sezone banjalučki Borac ispao od kluba sa Farskih ostrva... Blizu su samog dna...
B

Brko

pre oko 2 meseca

Grbavica puna uvijek. Fudbal nije na nivou kao nekad, ali nismo navijači rezultata već kluba. Renovirali smo Grbavicu svojim ulaznicama, gradi se još. Kakva je da je, nama je najdraža, u njoj je i dio naše duše i svih duhova koji su tu ostavili nezaboravne igre ali i više od igre, živote. Dođi slobodno, raširenih smo ruku, neće ti niko ništa. Bit ćeš dočekan kao brat. Bujrum u Sarajvo. I kod komšija pitara možeš se provest, al oni su malo "na svoju ruku"
K

Kraken

pre oko 2 meseca

Kakve druže to ima veze? Liga naštelovana od početka svake sezone zna se ko će biti šampion, ko će uzeti kup, apsolutno nema smisla ni gledati ni pratiti osim ako nisi neki zagriženi navijač pa ideš na utakmice kad bi sve gorelo, najsmešnija liga na svetu što postoji.
G

Gost94

pre oko 2 meseca

Pozdrav.Da li ima nekih vesti za Njukastl,Udineze ili Sporting.Hvala
@

@gost94

pre oko 2 meseca

Kaže se "Njukasl"
X

X

pre oko 2 meseca

Kao veliki navijac Liverpula sam razocaran u njih, bukvalno ne znam sta rade, nikog nisu doveli...
S

Sg

pre oko 2 meseca

Definitivno katastrofalan prelazni rok,ekipa koja mora da se nadogradi a apsolutno se nista ne dešava
П

Полако

pre oko 2 meseca

Друже! Еуро је готов тек пре недељу дана. Прво да се сачекају играчи који су на одмору а друго Ливерпулу треба штопер, тим већ имају! Само нови тренер да посложи то..
K

Kraken

pre oko 2 meseca

Jeste imaju tim za plafon šesto mesto, Klop je na svoju individualnu maestralnost digao taj klub zadnjih par sezona, videćeš kakav će se strmoglavi pad dogoditi ove sezone. Imaju tim, koji tim? Fali minimum 2 štopera, zadnji vezni jer da se ne lažemo Endo nije taj kvalitet za top 4 u PL, na Eliotta i Gravenberha se ne možeš osloniti previše su stakleni dakle i tu treba pojačanja, desno krilo da odmeni Salaha, kršten napadač umesto onog Nunjeza što vola ne mož' da ubode, ima tu druže dosta posla.
@

@Кракен синовац

pre oko 2 meseca

Па од Ливерпула се не очекује нешто велико ове сезоне, не знам о чему причаш.. Нови тренер нови систем борба за топ 4 је реална, нешто више од тога, не... Искулирај дечак гледај свој јунајтед...
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Ливерпул да се ослони на оне клинце што су играли због повреда првотимаца,и да се реши Диаза,можда и Жоте.Заинтересовани су за Кубоа.