Komentari na vest

TRANSFERI (nedelja, 11. avgust)

i

igimigi95

pre oko 1 mesec

ja sam mislio da je Diego Karlos dobar igrac.. kakav Fulam?!
M

Maree78

pre oko 1 mesec

Dessite Doue odbio ponudu Bajerna i prihvatio Psg, javlja najpouzdaniji novinar na svetu Fabrizio Romano!!
2

24.04.1902.

pre oko 1 mesec

GGMU!
M

Mile Džomba

pre oko 1 mesec

Kada neko odgleda 500 (i više) utakmica tima i vidi kako neki igrač dodaje loptu unazad ili na 3 metra nekoliko hiljada puta, a dugačke lopte i unared vrlo retko i najčešće pogrešno, sasvim je opravdano da zaključi kao taj igrač ne doprinosi igri tima. U krajnjoj liniji za tih 14 godina ubedljivo više utakmica je proveo na klupi ili igrajući ono što timu fali (bek).
M

Mile Džomba

pre oko 1 mesec

Što se Serhija Roberta tiče njegov odlazak će pojačati Barselonu. Gledao sam skoro sve utakmice na kojima je igrao tokom tih 14 godina i uvek je njegov ulazak sa klupe značio da Barsa igra sa igračem manje.
@

@mile

pre oko 1 mesec

Jest, tvoje je mišljenje relevantno. Da nisi skaut Barselone možda ili Flikov pomoćnik?
v

vuke

pre oko 1 mesec

gledam prijateljsku juve atletiko, na sta lici Vlahovic, lik promenio 15 firzura, farba se a loptu ne ume da sutne... Boze sacuvaj
G

Gzira živi vječno

pre oko 1 mesec

Ivane, vrime je
G

Gostun

pre oko 1 mesec

Vrlo vrlo dobar i kvakitetan bek u Atalanti. Kakava ekipa,bice uzivanje gledati ih!
K

KendySport

pre oko 1 mesec

Mi smo filijala Zenita ili ??? Zašto pozajmica ??? Imam utisak, da je Zenit - Gazprom vlasnik našeg kluba, pošto sve ukazuje na to. Mi smo svecki i evropski prvaci, a oni ?? Zato je malo nelogično. Ono ,, Srbija do Tokia " nastala zbog nas i Tokia 92 god. A Zenit, šta je osvoio ?
P

PDK

pre oko 1 mesec

Sto se mene tice neka nam proslede Daglasa Santosa i Wendela da odigramo Evropu. Druze ako mozemo da uznemo top stopera na pozajmicu a skripi nam na toj poziciji zasto propustiti?