Komentari na vest

TRANSFERI (četvrtak, 11. jul)

I

Ivica1708

pre 3 meseca

Jeste vi bas 100% sigurni da je Beste levi bek?
2

24.04.1902.

pre 3 meseca

GGMU!
L

Lazeta

pre 3 meseca

Dajte ovog Adzica u reprezentaciju, taman igrace zajedno sa Vlahovicem a decko prati sve nase igrace, sigurno je nas.

Bibras Natho

pre 3 meseca

Gde prati? Na instagramu ili?
K

Kocha81

pre 3 meseca

Junajted preplaćuje klauzulu za Zirkzea verovatno jer je uspeo da "razvuče" isplatu zbog FFP. Bilo šta drugo nema logike.
T

Taribo West

pre 3 meseca

Korijere dela Sport piše da je PSŽ ponudio 200 miliona evra za napadački dvojac Napolija: Osimhen - Kvarachelija međutim De Laurentis je odlučio prodati samo Osimhena...
A

Aboubakar Oumarou

pre 3 meseca

Jedan od najboljih igrača Eura Dani Olmo prelazi u Mančester Siti. RB Lajpcigu će biti plaćena odštetna klauzula u iznosu od 60 miliona evra.
Š

Škrabotina

pre 3 meseca

Najmanje golova postignuto na turniru. Ubedljivo najgora igra na turniru.Ekipa protiv koje svi povlače ručnu polovinom prvog poluvremena, jer ne žele da njihove igrače, naši čobani bombarduju pivdžanama. Sad u Ligi A ima da pljugamo petarde i s(ns)elektor ima opet da jaše.
S

Stara Dama

pre 3 meseca

Siti je ponudio Juveu da vrati kansela, za sta je Juve zainteresovan i trenutnu su pregovori u toku. Hjusen (19 god) iz Juvea je zelja psz i transfer bi trebalo da se dogodi u narednim danima u iznosu od 25-30 mil. Rugani takodje napusta juve, atalanta je zainteresovana pored par klubova iz arabije. Juve zeli Todiba iz Nica, on je zainteresovan za prelazak, cena oko 35-40 mil, pored toga Juve radi na Kopmajnersu, i ako Kijeza napusti klub Sancho ce doci iz junajteda sa kojim su vec postigli dogovor
T

Triton

pre 3 meseca

Cudo danas nema neke Terzine bombe tipa 10m za igraca koji vrijedi 20/30m
N

NR

pre 3 meseca

Bice, otisao na more u Cg.
s

stevanbzc

pre 3 meseca

Kako je to jednostavno kad radi Bajern, a ne ko ovi iz Mančestera, celo leto će da pregovaraju oko igrača i onda će ga dovesti zadnjeg dana prelaznog roka, ili će im u nekoj 15.-oj fazi pregovora propasti dogovor
K

Kraken

pre 3 meseca

Loša transfer politika kluba u zadnjih 10 godina dovela je do toga da svaki klub misli da može uzeti ogromne pare od Junajteda za bilo kojeg igrača, odustajanjem od Brentvajta i pregovaranjem s Bajernom o De Lihtu dokazuje da to više neće biti tako, novi vlasnici i pregovarači su stigli, spremni da odustanu od mete ako je preskupa.
P

PDK

pre 3 meseca

Nike Bajern isto sto je bio ..pa prosle godine su za istog igraca razvlacili mesec dana transfer i izmakao im je u poslednjem trenutku.