Komentari na vest

TRANSFERI (utorak, 1. avgust)

M

MILAN GALIĆ

pre oko 1 godinu

Smesno sta pisete.Otkud vi to znate.Da niste sanjali.
M

Mourinho car

pre oko 1 godinu

Mourinho...kakav kralj.Lepu poruku je poslao vlasnicima kluba.
2

24.04.1902.

pre oko 1 godinu

GGMU!

Dare Bavarac

pre oko 1 godinu

FPL ko voli nek uđe 59wt1p
i

info105

pre oko 1 godinu

Timue Bakajoko blizu Crvene zvezde! Ponuđen mu je ugovor, i postoje pozitivni signali iz Francuske da će potpisati za Zvezdu! Jedini problem je mala minutaža u Milanu protekle sezone, ali ima dovoljno vremena da se spremi za LŠ.
J

Jay Jay Okocha

pre oko 1 godinu

Iz regije: Rijeka traži napadača nakon prodaje Frigana. Spekuliše se da bi taj napadač mogao biti Nemanja Bilbija iz Zrinjskog, nekadašnji igrač banjalučkog Borca, Vojvodine, Splita... Berlinska Herta dovodi centarfore iz BiH. Nakon Prevljaka iz Ojpena, Herta je dovela Harisa Tabakovića, napadača bečke Austrije...
M

MUFC 23MJ

pre oko 1 godinu

Kako sve izvesniji odlazak Kejna kada ste juce pisali da je razlika u 30 m od onoga sto Bajern nudi i onoga sto Tot hoce ? pa ne prevazilazi se 30 m bas tako lako,ok da je kraj avgusta ali ima jos dosta do kraja prelaznog . A ne znam zasto napadate navijace Arsenala,momci lepo komentarisu sve vreme,prenose vesti koje procitaju ,nikog ne vredjaju ,zele i navijaju da njihov klub bude uspesan i dovede sto vise igraca sto svi zele za svoj klub ,sve legitimno i korektno . Ja mislim da pored Citya ne moze niko da uzme titulu ali ne treba napadati nekoga ko drugacije misli i svi imamo pravo da se nadamo ,pogotovo navijaci Arsenala jer je napravljen ozbiljan iskorak u igri ,a sada i u transfer politici i ponavljam smatram da je to nedovoljno i dalje za Pepa i City ali da su neko ko je najblizi da se "potuce" sa njima trenutno jesu ,a moj MU treba jos jedno leto sa 3,4 nova igraca i jos god dana TH rada ,automatizam,ucenja ,stvaranja pobednickog mentaliteta i mocice i MU kao i Arsenal da se nada ali ne jos ,ne ove sezone ,ali od one tamo svakako ,jer nije lako protiv Pepa ,8 godina je tu ,a TH je tek druga sezona,Arteta je od 2019 tu pa vec moze da napada,za moj MU treba jos malo vremena. lep pozdrav za sve
g

gost8787

pre oko 1 godinu

GGMU
G

Gostica

pre oko 1 godinu

Novi dan, spreman sam za nove deluzije navijača Arsenala.
С

Сербона

pre oko 1 godinu

Слушај Slayer и уживај у делузијама у свом уму. Арсенал ове сезоне на 20 година од "Непобедивих" узима титулу. Запамти!!!
1

14

pre oko 1 godinu

Opušteno buraz! Da si ti meni živ i zdrav, ovde smo da se družimo i razmenjujemo mišljenja.
G

Gostica

pre oko 1 godinu

Iz dana u dan u svakom pogledu ste sve više i više u deluziji, samo veruj u to lakše ćeš spavati, umesto Nepobedivi treba vam dati nadimak Bottler FC.
9

999

pre oko 1 godinu

O deluziji prica navijac Junajteda kome je nqjbolji engleski igrac Mejson Grinvud koji ima vise mjeseci robije, nego golova u karijeri😂
G

Gostica

pre oko 1 godinu

2 godine u zatvoru a ima više datih golova u PL nego vanvremenski talenat Saka, deluzije deluzije
G

Gostica

pre oko 1 godinu

I da, još jedna deluzija, pored živog Fodena navijačima Arsenala je ESR najveći engelski talenat, što se više čupate sve ste gori.
S

Saka 7

pre oko 1 godinu

Nije teško da se raspitaš i proveriš koji je najbolji mladi Englez. Bez dileme to je Saka koji je za razliku od Fodena, starter u svom timu, kao i u repki. Saka je u svakom pogledu kompletniji igrac od Fodena. Ima samo 21 god, a Foden 23. Ps. Idi na sajt transfermarkt pa proveri koji prosek godina ima Arsenal, da li u ligi petica ima mladji tim od njih i uz sve to Arsenal je trenutno najskuplji tim na svetu. Zamisli, najmladji i još najskuplji, pa gde ćeš bolju kombinaciju.
G

Gostica

pre oko 1 godinu

Ako je najskuplji ne znači i da je najbolji, treba li da te podsetim koliko je Megvajer koštao ? U to vreme je na transfermarktu bio vredan 60m. Ali nebitno to, čast izuzecima ali vaša fan baza je puna deluzija, shvatam ja to sve, konačno ponovo igrate dobar fudbal, konkurentni ste, ali ne možete otići toliko daleko od realnosti i reći kako je danas svim igračima san da igraju za Arsenal, kako je ESR najveći engleski talenat, kako je Arteta najbolji trener u ligi i nema se ništa za njega negativno reći, kako ćete ponovo biti nepobedivi itd itd. Sve je to super kada bi vi ostali na zemlji koliko toliko, kao da ne znate ko vam vodi klub jedini gori vlasnik u ligi od Glejzera je Kroenke ii čitam neke nebuloze o dovođenju Kvaratskelije, prodaji Nketije za 70 miliona i slično. Realnost Junajteda i Arsenala je borba za top 4 ponovo, Liverpul će da se aktivira, Totenhem će isto biti na nivou ponovo u zavisnosti od situacije s Kejnom, Čelzi sa Poketinom djeluje kao konkurent za top 4 također i ovim pojačanjima, tu je i Njukasl, shvatite da ste bili drugi jer su maltene svi drugi prošle sezone podbacili.
S

Saka 7

pre oko 1 godinu

Arsenal i Man City su jedini kandidati za tiulu i oni si "favourites" , posle toga idu "contenders" i tu spadaju Liverpul, Chelsea, Newcastle i Man Utd. Zatim u "small chance" ide Totenhem, Aston Vila i Brajton, kategorija "miracle needed" rezervisana je za West Hem, Everton, Kristal Palas, Brentford i Fulam i poslednja lestvica je "no real chance" i tu spadaju Luton, Bornmaunt, Nott'm Forest, Sefild Utd, Wolves i Burnley. Ee sad .. možda ti bolje znaš od svih njih. Rekao mi da "znaš", pošto si se izlupetao i u predhodnoj poruci. Kad nešto porediš ne stavlja se u isti koš i jednina u množina, tako da ti poredjenje sa Megvajerom ne pije vodi. Inače, sva četiri štopera Arsenala su bolja od njega (Saliba, Gabriel,White i Timber). Zatim, pišeš o ESR kao najvećem eng potencijalu, a svi znamo da je to Saka. Pišeš da je Kroenke loš vlasnik, a sa svim klubovima je uzimao titule. Poslednju titulu uzeo sa Denverom, koji je te godine 22/23 bio 9 kandidat za titulu u NBA. Ovo što si napisao da je "Arsenalu realnost borba za 4 mesto" ću da preskočim iz razloga što svaki malo bolji poznavalac fudbala to ne bi napisao ni u snu. Ali ne mogu da zažmurim na to da će "Totenhem isto biti na nivou ponovo zavisno od situacije", a oni od postojanja u svojoj trofejnoj vitrini imaju samo osvoien Audi Cup iz 2019 god.
g

gostovan22

pre oko 1 godinu

Chelsea ima najmlađu ekipu lige, nemaš pojma hahahah
M

Milija

pre oko 1 godinu

Bravo za Terzića. napisao je pravilno da će Dembele potpisati za PSŽ, a ne da će PSŽ potpisati Demebelea, kao što često pišu nepismeni sporstki novinari. Žalosno je što sportski novinari postaju primer nepismenosti, te je stoga Terzićev primer za svaku pohvalu, bez obzira što je to NORMALNO pisanje. Ono što pišu neznalice liči na krivično delo falsifikata, je je po njima klub potpisao igrača tj. falsifikovao njegov poptis.
K

Kdkd

pre oko 1 godinu

Par puta sam pisao o greskama tzv. novinara, ali to se nece promeniti. Svako pise svasta danas, bitno je da izadje brza vest, nema veze kakva je gramatika, jer ljudi otvaraju i citaju vesti ogromnom brzinom, pa i ne primete ili im nije vazno i kad vide, nazalost. Nazalost!
P

Potopljeni_brod

pre oko 1 godinu

Skamaka će se povratkom u Kalčo profilisati u jednog od najboljih napadača lige.
J

Juve 1982

pre oko 1 godinu

U pravu si. Momak je potencijal i ako dođe u inter proigraće sigurno. Uz Lautara može u prvenstvu da postigne 15 golova bez imalo muke.
n

nR

pre oko 1 godinu

Dace Bog u Romu da dodje ali oni su skrti.