Komentari na vest

TRANSFERI (četvrtak, 22. avgust)

s

soleeee

pre 28 dana

Sanco da bi otisao u Juventus mora prvo da ga plate sto ne mogu, Junajted nece pozajmicu sigurno, jer im ne treba da igra na drugom mestu. Ili će igrati kod njih ili je prodat. Roster im je tanak skroz tako da od toga nema nista.
i

ime gosta

pre 28 dana

Renan Lodi je levi bek.
T

TD

pre 27 dana

Ja ne znam ko pise ove vesti, ali, ko god da je, ne razume se u fudbal i ne prati ga, vec drugi put za levog beka pise da je desni.
D

Dvajsedam

pre 28 dana

Merino gotov, gubite tri vesti u danu. Sad italijani pisu da je su Arsenal i Liverpul krenuli po Lukmana iz Atalante. 50m + nesto. To mozete tri vesti dnevno da pisete ovih par dana kolko je ostalo
A

Ahhssbsnnsns

pre 28 dana

Po cemu je milan u +?? Koga je to milan prodao?
P

Pitam

pre 28 dana

Zašto repliciraš čoveku o milanu i njihovom poslovanju na komentaru koji nema veze sa njima?
K

KIMI 85

pre 28 dana

Ta tabela sada nema nikakvog smisla. Milan je u plusu sto se poslovanja tice, sto je najbitnije ispeglali su knjige i nemaju gubitaka. Gazidis je zasluzan za to. Izvedi tabelu sada ko koliko duguje, ko je u minusui ko se zaduzio. Pusti se price sta je bilo pre deset godina. Zna se da su Milan zakopali oni kinezi, ali bitno je da su se oporavili.
H

Hm

pre 28 dana

Ova tabela govori o transferima igrača, kupovina - prodaja... A to nije isto ko i poslovanjw kompletnog kluba od prodaje dresova, jarata do sponzora. Od većih klubova samo je shinter u problemu sa svojim kinezima
K

KIMI 85

pre 28 dana

@Hm Pise profit i deficit od prodaje/kupovine igraca. To je poslovanje. Pise "nije tesko zakljuciti koji klub najbolje posluje".. Ja kazem polako, docice i ti sto "najbolje posluju" na tapet. Nista se tu ne radi bez muljanja i skrivanja. Te bajke o postenju mogu deci sa pricaju.. Mozes kako hoces ali ne i dokle hoces..
Z

Zagaziga

pre 28 dana

Normalno da je ovakva tablica kad ne znaju nikog prodat , juventus za igrače tipa pobege,adlija uzme 15 , 20 miliona kao od šale,a ovima je plafon da ih pošalju na pozajmicu uz OPCIJU otkupa koju naravno neće nikad aktivirat,dobiju igrača za dž na godinu dana i baš ih briga
I

Inter

pre 28 dana

Hm@ po nacinu izrazavanja se vidi ciji si navijac. Ocigledno si ostao u proslosti, jer vlasnici Intera nisu vise Kinezi, a sa odlaskom Kineza smanjio se i dug za oko 400m.
Č

Čičanović

pre 28 dana

Nešto novo za Bolton?
H

Haxer

pre 28 dana

Samervil se ne nalazi pred odlaskom u Vest Hem, nego je uveliko potpisao za njih i odigrao utakmicu u prvom kolu nove sezone...
v

vulex

pre 28 dana

Sta ce Kostic u Fiorentini igrati, levog beka???
D

Djastin

pre 28 dana

Nece on tamo igrati nista, jer vise nije ni za sta. Zreo je za neke Arabije, MLS i sl. U iole jacoj ligi nema sta da trazi.
L

Logitech

pre 28 dana

Nekih novosti za Majnc i Napoli?
G

Gost256

pre 28 dana

Konte unistava napoli sa laznim pojacanjima u vidu Neresa.

enes1988np@gmail.com

pre 28 dana

Šta je sa novim pazarom da li će on koga dovesti do kraja prelaznog roka?
N

NR

pre 28 dana

Nece. Nemaju pare, nisu nakrali od naroda kao blizanci.
d

djalminhaa

pre 28 dana

hvala za informaciju o deportivu....tacnije moja dva omiljena kluba arsenal i deportivo,plus transfer patina iz arsenala,mnogo ce im znaciti.
H

Host

pre 28 dana

Nadam se da ima neku buy-back klauzulu.
T

TD

pre 28 dana

Mario Rui je levi bek, ne desni.
N

Napoljitano

pre 28 dana

On zapravo ima dve leve noge ,očajan igrač.
T

TD

pre 28 dana

Kako moze biti ocajan ako je levak, a ima dve leve noge? :-D
@

@napolitano

pre 28 dana

Sasvim pristojan levi bek. Da je npr. Zvezdi gde bi nam bio kraj...