Hulijan Alvarez (©Reuters)
Hulijan Alvarez (©Reuters)

Transfer bomba odjeknula sa plaže u Meksiku: Hulijan Alvarez ide u Bajern?

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.12.21. | 09:49

Mladi Argentinac otkrio nemačkoj pevačici da ga žele Bavarci

Napadač River Plejta Hulijan Alvarez mogao bi uskoro da postane treći Argentinac koji će nositi dres Bajern Minhena.

Dosad su to činili Martin Demikelis (2003-2010, danas trener drugog tima) i Hose Sosa (2007-2010), a 21-godišnji golgeter šampionskog tima iz zemlje gaučosa na prilično bizaran način otkrio je da bi mogao put Nemačke.

Izabrane vesti

Naime, mladi napadač nalazi se na odmoru u Meksiku, odakle stiže fotografija sa plaže na kojoj je u društvu pevačice Marite Kelner, koja je za Ekspres iz rodnog Kelna otkrila da joj se Alvarez poverio da ga želi bavarski gigant.

"Bili smo na plaži i iznenada je simpatičan mladić koji je ležao pored počeo da priča sa nama. Pitao nas je odakle smo, a kada je čuo da dolazimo iz Kelna u Nemačkoj, rekao je da zna gde je to jer ima ponudu Bajern Minhena. Naravno, ja sam mu predložila da dođe u Keln, ali ne planiram da budem agent igračima iz Južne Amerike", ispričala je pevačica i kao dokaz poznanstva sa velikom nadom svetskog fudbala (o čemu nije imala pojma) poslala zajedničku fotografiju, a još neke koje potvrđuju da su se družili mogu se naći na društvenim mrežama.

Hulijan Alvarez je skrenuo pažnju na sebe u minuloj sezoni argentinskog prvenstva, pošto je sa 18 golova u 21 utakmici predvodio River do titule. Spisak zainteresovanih klubova je poduži, dosad su se pominjali Barselona, Milan, Inter, Juventus, Fiorentina, Bajer Leverkuzen i Sevilja, dok se u Buenos Ajresu nadaju da će produžiti ugovor i ostati u klubu još neko vreme zbog činjenice da se za godinu dana igra Svetsko prvenstvo, pa da mladi napadač neće želeti da rizikuje mesto u reprezentaciji zbog potrebne adaptacije na evropski fudbal.

Trenutna cifra koja se pominje za njegov transfer iznosi 20.000.000 evra. Za Bajern to nije veliki novac, ukoliko zaista planiraju da ga dovedu.


tagovi

Hulijan AlvarezBajern MinhenRiver Plejt

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara