Komentari na vest

Traktor ponudio 150.000 evra za Majdevca, Novi Pazar stavio veto na odlaske

M

Mikilic

pre preko 1 godinu

Ih kako bi ga Terza spakovao sa sve masnom.
L

Ludnica

pre preko 1 godinu

Zasto bi iko isao u Iran koji je ophrvan unutrasnjim problemima i islamskom drzavom koja i svoje gradjane vjesa po trgovima maltene?! Zasto bi iko rizikovao svoj zivot za saku dolara?! Mislite i o tome... Nije sve u parama!
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Zar ovi nemaju neku zabranu registrovanja novih igraca? Jesu li to resili?
g

gostujem...

pre preko 1 godinu

da su ponudili jos traktor i kombaj pride... mozda bi balije ukinuli veto na odlaske
m

miki bg

pre preko 1 godinu

majdevcu istoce ugovor u junu ,kad ce otici dzaba , ili on on nije hteo ide i ima vec neku bolju ponudu u junu ili u novom pazaru izmisljaju , zadnjih 20 godina imali su samo 2 transfera aganspahica za 40 000evra i 1 transfer u partizan 50 000 , i nikog vise nisu prodali tako da bi im ovo bio istorijski transfer
S

Skuni

pre preko 1 godinu

Po meni greska zato sto mnogo lete trebali su ovog da uvale jer ce sada poceti da padaju......
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Boze kako se zanose, odbijaju ovakve ponude zanose se Evropom a suspendovani zbog duga. Organizaciono i kadrovski su bas tanki.
P

Pazar do Evrope

pre preko 1 godinu

Zbog toga sto ekipa juri Evropu i sto je Majdevac jedan od najboljih napadace lige, a za 150.000 eura na zimu ne mozes da nadjes kvalitetnog napadaca ni priblizno kvalitetu Majdevca. Bolje na leto besplatno da ode, a postoji mogucnost da produzi ugovor ako se izbori Evropa, nego sad da uzmes 150.000 eura i ostanes bez Evrope.
i

ima smisla

pre preko 1 godinu

sto Radovac ne igra za Rad ?
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

trebali bi da prodaju ovog ...nije velika para al opet iz Pazara ga nemozes prodati za neznam kolko. Pazar je obezbedjen na tabeli pa mogu i da priuste da ga puste al pojacaju kasu