©FK Mladost Lučani
©FK Mladost Lučani

Trajković zauzeo Lalatovićevu poziciju u Lučanima: Ono što je dobro, ne treba da se menja

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.10.24. | 16:55

"Na meni je da nastavim tamo gde su prethodnici stali. Idem jednostavno, utakmicu po utakmicu, da dovedemo Mladost do željenog cilja", kaže mladi stručnjak

Nikola Trajković je zauzeo mesto koje je ostalo upražnjeno odlaskom Nenada Lalatovića u novosadsku Vojvodinu i postao treći treći trener Mladosti iz Lučana ove sezone, pošto je ekipu na startu predvodio Dejan Joksimović.

U Lučanima su se zahvalili Lalatoviću na rezultatima i svemu što je postigao sa ekipom, kao i da su na početku bili zatečeni njegovim odlaskom, ali su ponovili da nikome nisu želeli da kvare sreću, pa su izašli u susret njemu i Vojvodini.

Predesenik Vladimir Đorđević je rekao da Nikolu ne treba da opterećuje visoka pozicija na tabeli, već da je prevashodan cilj ulazak u plej-of. Trajkovića vidi kao mladog i perseptivnog trenera, sa kojim su potpisali ugovor do juna, ali žele da ostvare dugoročnu saradnju.

"Želeo bih da se zahvalim svojim prethodnicima u ovoj sezoni, Joksimoviću koji je sa ljudima iz kluba selektirao ovu ekipu i naravno Lalatoviću koji je ostvario fenomenalan rezultat. Što se mene tiče, znam u kakav sam klub došao. Jesam dugo radio u inostranstvu, ali sam rođen u Srbiji, poznajem dobro prilike u našem fudbalu, dobro znam ambicije kluba. Na meni je da nastavim tamo gde su prethodnici stali. Idem jednostavno, utakmicu po utakmicu, da dovedemo Mladost do željenog cilja", rekao je Trajković.

Nikola kaže da dobro poznaje ekipu i da ima dovoljno iskustva u Mozzart Bet Superligi.

"Apsolutno poznajem ekipu, igrali smo protiv Mladosti pre mesec dana. Isto tako, kad sam bio u Radničkom, igrao sam i prijateljske utakmice, poznajem sve igrače. Pejović je bio moj igrač u Radničkom, znam sve, da su iskusni i kvlitetni igrači. To su sve igrači sa karakterom, znam način na koji vole da igraju, znam da nekada žele da igraju u konfornoj zoni. Upoznat sam sa svim detaljima. Ja nisam trener koji će nešto odmah menjati, mislim da ono što je dobro ne treba da se menja. Sve te kvalitete i sve to što je dobro izgledalo treba da nastavimo dalje - korak po korak. Da probamo da unesemo nešto novo, ali bez ishitrenih koraka, i mislim da će sve biti u redu", dodao je Trajković.

Mladi strateg će na klupi Mladosti debitovati u nedelju protiv Radničkog na Čairu.


tagovi

Nikola Trajković

Ostale vesti


Najviše komentara