Komentari na vest

Trajković: Ulazak teške artiljerije je prelomio utakmicu

P

Pexy

pre oko 1 mesec

Trajkovicu zvezdasu, zar nije bio faul na Adesini pre prvog gola pa faul na Bojatu pre drugog gola. Pa korner Hvangu kada je sutirao preko gola na 1:1. A to nisi video ili ne smes da kazes ?
P

PaZar

pre oko 1 mesec

Pazar do izmena kljucnih igraca(prinudne izamene) bio je egal sa zvezdom.zvezda je bila bolja zadnjih 20-25 min.kada su neki kljucni igaci zamenjeni.bice pazar dobar ove sezone.
i

ibro79

pre oko 1 mesec

Hajde ti Trajkovicu kuci pa jos ti treba da ucis
m

maxmax12

pre oko 1 mesec

Pazar je bio jesan bolji puno nego sada, ovde jedino Adem sto na induvidualni kvalitet moze nesto uradi, ovo ko je ove ostale igrace doveo promasaj teski na to jos los trener koji pripremi igrace za jedno poluvreme.Pazarci su jesanas bili konkurenti za Evropu, a sad ce biti za ispadanje.
X

X

pre oko 1 mesec

Vise je analizirao Zvezdu, nego svoj tim, odmah pravdanje ,15 novih igraca, nije znao kad je dolazio, mislio igraju Cupe i Bajro jos za Pazar
a

aconamax

pre oko 1 mesec

Najaci je Trajkovic kad kaze dobro smo igrali, a primi cetri komada 🤣🤣
s

seki.

pre oko 1 mesec

ma ti si prodavac magle
Z

Zarpale

pre oko 1 mesec

Dobro smo igrali dok smo imali snage.. izmene van ritma skroz i ove iz prve postave kad je stigao umor, bas tesko... ovaj sedmica dobar brz sto je usao zlicic ko na termin... samo da se trenira i bice to dobro. A kako smo leteli kad je gacin bio kondicija za 10 od tad nije to to
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

Trajković nas brat, zivela Zvezda!