Trajal traži zaokret, Smederevci u naletu

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.10.19. | 13:33

Počinje nova runda u drugorangiranom srpskom takmičenju

Kruševački Trajal na premijeri 15. kola Prve lige Srbije na stadionu Mladost dočekuje goste iz Smedereva (18.00).

Domaćini su ove sezone odigrali meč manje ostvarivši tri pobede, uz sedam remija i tri poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa Žarkovom, a rezultat je bio 1:1.
"Rezultati nisu na očekivanom nivou, poremetile su nas i povrede, ali duel sa Smederevom mogao bi da bude zaokret u željenom pravcu. Mnogo bi nam značila pobeda, pre svega za samopopuzdanje. Ništa nije izgubljeno, dve vezane pobede vode u gornji dom, a tri među kandidate za vrh. Liga je izjednačena, nema izrazitih favorita", rekao je iskusni univerzalac Igor Petrović. 

Izabrane vesti

Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz sedam pretrpljenih poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju sedmu poziciju na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Kabela, a rezultat je bio 2:1.
"Sa nekolicinom momaka iz Trajala prošao sam Napretkovu kolu. Za razliku od nas, Trajal je odlično startovao vezavši tri pobede, ali ne znam šta se posle dogodilo jer su izgubili tri meča i upisali sedam remija po čemu su rekorderi u ligi. To nas sigurno ne sme zavarati jer se radi o ekipi koja im aviše dobrih pojedinaca i da tabela ne odražava njihovu vrednost", kaže napadač Smedereva Veljko Jovković.

 

SRBIJA 2 - 15. KOLO: 

Petak

18.00: (1,80) Trajal (3,30) Smederevo (4,50)

Subota

15.00: Budućnost Dobanovci - Zlatibor 
15.00: Grafičar - Sinđelić
15.00: Radnički Pirot - Bačka
15.00: Zemun - Radnički Kragujevac

Nedelja

15.00: Kabel - Dinamo Vranje
18.00: Novi Pazar - Metalac

Ponedeljak

18.00: Kolubara - Žarkovo

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara