Totenhemovo namigivanje Bejlu: Malo podsećanja na stara vremena i sastanak u Madridu

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.01.20. | 22:41

Da li se sprema teren za Bejlov povratak u London?

Geret Bejl je i više nego prisutan u Totenhemovim mislima. Samo dan pošto je otkriveno da su se u Madridu sastali predsednici Reala i Totenhema, Florentino Perez i Danijel Levi, klub iz Londona je na društvenim mrežama postavio video klip u kojem se podseća na sjajan Bejlov gol iz vremena dok je nosio dres Pevaca.

Nije to neka novost, pošto je Totenhem često znao da podseti svoje pratioce na društvenim mrežama na neke sjajne pogotoke iz prošlosti, ali za dve vodeće medijske kuće u Madridu, Marku i As, to je bio jasan znak da se nešto kuva... Još jutros je u Španiji osvanula vest o sastanku Pereza i Levija u Madridu. Istu je objavio voditelj poznatog televizijskog programa Čiringito Huanfe Sanz. On je poručio da je Levi od Pereza zahtevao da čuje pod kojim bi uslovima Bejl bio dostupan za Totenhem. U ovom trenutku izvesno je da se ovaj transfer ne bi dogodio na zimu, sve i da klubovi pronađu zajednički jezik, mada bi Geret Bejl možda i najviše navijao da se sve završi u ovih deset dana do zatvaranja pijace.

Izabrane vesti

Bejl je ove sezone prikupio jedva 937 minuta u svim takmičenjima, a osim toga što nije u prvom planu kod Zinedina Zidana, imao je i problema sa povredama, zbog čega je bio više posvećen igranju golfa, nego oporavku i vraćanju na teren. Bejl je poslednji meč za Real odigrao 4. januara protiv Hetafea, kada je na terenu proveo svih 90 minuta. Ali, bez učinka.

Poznato je da je Bejl odavno precrtan kod Zidana i da minute sada dobija najviše iz razloga što se Eden Azar muči s brojnim povredama i viškom kilograma. Velšanin je od Zidana još letos dobio jasnu poruku da treba da ide, ali je na kraju ipak ostao jer nije bilo adekvatnih ponuda koje bi zadovoljile sve strane. Podsetimo, prošle zime je Bejl bio nadomak megalomanskog transfera u Kinu koji je mogao da mu donese brutalan ugovor, šuškalo se čak i o 70.000.000 evra godišnje, ali je na kraju sve propalo pošto Đengsu nije imao nameru da pored ogromne plate daje i novac za obeštećenje. Od tada praktično traje Bejlovo lutanje koje nikako da se završi.

Podsetimo, Žoze Murinjo je u vreme mandata u Mančester junajtedu hteo da dovede Gereta Bejla u nekoliko prelaznih rokova, ali se ništa nije dogodilo. Perez i Levi gaje dugogodišnje poslovno prijateljstvo, ali su obojica poznati kao tvrdi pregovarači. Pogotovo Levi.

Biće zanimljivo videti šta je prvi čovek Totenhema pripremio za Bejla...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara