Zoran Tošić (donji red, sredina) i Pontus Vernblum (gornji red, sredina) (©AFP)
Zoran Tošić (donji red, sredina) i Pontus Vernblum (gornji red, sredina) (©AFP)

Tošićeva reakcija na sporan Vernblumov intervju: Nisam primetio da je nesrećan u Moskvi

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.05.24. | 19:20

"Znam samo da je njegovo mišljenje o ruskom fudbalu dobro", izjavio je srpski fudbaler

Intervju koji je Pontus Vernblum dao pre nekoliko dana izazvao je burnu reakciju u Rusiji. Švedski vezista se u razgovoru za SportBladet izvinio sunarodnicima što je igrao za moskovski CSKA, zbog čega je bio preplavljen negativnim komentarima na društvenim mrežama.

Momak koji je u glavnom gradu Rusije proveo šest i po godina pravdao se kako tada 'situacija bila drugačija nego sada', misleći na trenutni ratni konflikt sa Ukrajinom, dodavši kako mu se nisu dopali uslovi u CSKA. Ruski mediji podsetili su na njegovu izjavu od pre četiri godine u kojoj je priznao da je bio srećan u Moskvi, a da Šveđanin nije odavao utisak nezadovoljnog čoveka rekao je i njegov dugogodišnji saigrač Zoran Tošić.

Izabrane vesti

"Kako da kažem, a da ne 'iskočim iz šina'... Pa, hajde da pokušam. Kada sam potpisao ugovor sa CSKA iz Moskve, situacija u svetu je bila potpuno drugačija nego sada, i ukoliko sam time nekoga uvredio, ponizno se izvinjavam", rekao je između ostlaog Vernblum.

Međutim, Tošić koji je sa Vernblumom delio svlačionicu ruskog kluba pet i po godina, nije primetio da je bivši reprezentativac Švedske bio nesrećan u Moskvi.

"Nisam čitao taj intervju, ali mogu da kažem da nije pokazivao nezadovoljstvo svojim prisustvom u Moskvi. Otkako ga poznajem, on je veoma dobar fudbaler i momak. Čini se da u ovoj situaciji njegove reči nisu baš dobro prevedene. Dok je bio u timu, nijednom nisam primetio da je bio nesrećan. Znam samo da je njegovo mišljenje o ruskom fudbalu dobro", poručio je Tošić u razgovoru za RIA Novosti Sport.


tagovi

Zoran TošićPontus Vernblum

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara