©Reuters
©Reuters

Tošić: Ne razmišljam šta kad završim karijeru, ako stigne poziv CSKA - ozbiljno ću razmisliti

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.05.24. | 16:38

Iskusni Srbin poželeo sreću Saši Iliću na novom trenerskom poslu

Dolazak Saše Ilića u Rusiju, odnosno u Nižnji Novgorod, bio je povod da iz najveće države na svetu za komentar kontaktiraju Zorana Tošića. Osvajač tri titule sa CSKA iz Grčke, gde brani boje PAS Lamije, otkrio je šta premijerligaška javnost može da očekuje od njegovog nekadašnjeg saigrača u Partizanu.

Izabrane vesti

"Stalno razgovaramo telefonom. Znao sam da ima ponude i rekao sam mu sve najbolje o prvenstvu Rusije, da je ovo dobra šansa da se dokaže, da pokaže svo iskustvo. Ovo je za njega samo početak u Rusiji, poznajem njegov karakter, koliko zna o fudbalu, koliko daje od sebe i ne sumnjam da će sve uspeti", rekao je Tošić za Tas i dodao:

"Gledam utakmice CSKA. Malo smo pali na tabeli... Čini mi se da ekipa nije na nivou na kojem je bila kada sam ja igfrao i to je glavni razlog zašto CSKA nije bio šampion Rusije od 2016. godine. Navijam za CSKA, hi nadam se da će se vratiti vreme kada će klub biti šampiona".

Tošić se potom osvrnuo i na lične planove.

"Uskoro se završava sezona u Grčkoj, kao i moj ugovor sa Lamijom, koji ističe 30. juna. Sezona je bila dobra, Lamija je ušla u plej-of sa šestog mesta. Sada će se završiti, odmoriću se i videti šta dalje", rekao je iskusni srpski fudbaler i odgovorio da li bi se vratio u CSKA u nekoj drugoj ulozi:

"Da li bih prihvatio povratak u CSKA? Čini mi se da se ekipa dobro snalazi i ne razmišljam šta ću posle odlaska u igračku penziju. Ako bude interesovanja, naravno, ozbiljno ću razmisliti".


tagovi

Zoran TošićCSKA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara