Tomović kao početnik... Gledaćemo Juve – Inter u polufinalu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.01.21. | 22:40

Dva meča...

Očekivano, Juventus je iskoristio zicer u četvrtfinalu Kupa Italije i zakazao je veliki polufinalni dvomeč protiv Intera. Ne treba trošiti reči kakav je rivalitet i šta se sve očekuje u dvomeču velikih rivala...

Nakon Intera koji je sinoć posle prave drame eliminisao Milan, Juventus je večeras imao daleko lakši posao. Na svom terenu je rutinski eliminisao drugoligaša SPAL – 4:0.

Izabrane vesti

Andrea Pirlo je izveo kombinovani tim sa nekim rezervistima poput Bufona, Frabote, Dragušina, Demirala, Fađolija, Bernardeskija, ali i zvučnim imenima poput De Lihta, Rabioa, Remzija, Morate, Kuluševskog... Bilo je to previše za skromni SPAL.

Krenuo je Juve napadački od starta, ali mu je posle promašenih šansi bio potreban penal da bi poveo. Rabio je prvo dobio žuti zbog simulacije, ali je VAR utvrdio da je ipak bio penal. Morata je bio siguran sa bele tačke.

U 33. minutu je sve bilo rešeno. Kuluševski je odradio lavovski deo posla, a Frabota je natrčao na loptu i sa 16 metara ispalio projektil za prvenac u dresu Stare dame.

U drugom poluvremenu je viđeno Juventusovo odrađivanje posla, SPAL je imao neke solidne šanse, a onda je domaćinu poklonjen treći gol. Nenad Tomović koji je ušao na poluvremenu je napravio kardinalnu grešku kao da je početnik, a ne igrač sa ogromnim iskustvom. Kuluševski je pogodio za 3:0. Tačku je stavio Kjeza u poslednjim sekundima nadoknade vremena.

Sledi vatreno polufinale sa Interom, a prvi meč je na programu već sledeće srede. Revanš sedam dana kasnije.


tagovi

Kup ItalijeNenad TomovićDejan Kuluševski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara