Komentari na vest

Tomijasu za najskuplji prelazni rok u istoriji Arsenala: Japanski univerzalac podigao ceh na 170.000.000 evra

K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Koliko pre nego što se povredi?
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

Ocekujemo svakog trenutka... Mediji u Engleskoj javljaju prognoze najkasnije za dve nedelje
n

ngolo kante

pre gotovo 3 godine

japanac je dobar igrac..ovi sto pricaju o njemu su neznalice koje ga nisu pogledale nijednu utakmicu..ovo je sasvim realna cijena..golman i white su preplaceni,ali ostali su dovedeni po realnoj cijeni
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Ko je pratio Seriju A i OI i ko se razume fudbal,video je da se radi o odlicnom stoperu i uz Martina Edegarda je jedino pojacanje ovog leta.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Pa da li je moguce i onda prime po sest komada za mec, 170 milona eura, sad razumem onog lika na instagramu koj se dere place i tera Artetu iz kluba, pojma nisam imao da su toliko potrosili, bilo malo glupo odrasao covek place i dere se, postao je poznat po tom klipu, ali ajde
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

tacno ce kao i japan na mundijalu da se bore da udju u 16
J

Ja Sam bre komsija

pre gotovo 3 godine

Ovaj Arsenal kao da vodi Mrkela I Terza sve krseve od igraca dovode
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Da bog da ispali. Samo bacaju pare. Ej njihov napad kosta preko 200 miliona. A oni Krs. Pepe Lakazet Aubameyang

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Ovo je smešno mogli su da dovedu Zdjejara i Dragovića više bi im značili.
M

Mister Master

pre gotovo 3 godine

Ja sam Arsenalovac od 1993.Ponekad se zapitam treba li mi to u životu naročito poslednjih godina.Ovaj prelazni rok od silnih igrača samo mene jos nisu doveli a mogli su za mnogo manje para od ovih tzv.pojacanja.Go Gunners.
Z

Zile kromanjonac

pre gotovo 3 godine

Ovaj Japanc nije ni igrao u Bolonji a placen 20+ miliona. Ej, on ne valja Mihi a dobar je za PL?!!!! Pa gde je tu logika? Koji retardi su uklubu
r

realan_stari

pre gotovo 3 godine

Druze, zasto lupas gluposti!? Decko je igrao svaku utakmicu kod Mihe sem kada je bio povredjen. Nije uopste los, ne kazem da je svetska klasa, ali da si gledao Bolonju, video bi da je bolji od 2/3 Arsenalove odbrane. Nije ovo losa kupovina uopste.
E

E!

pre gotovo 3 godine

Ja ne pamtim kad je neko potrosio ovako 170.miliona, da se nije pojacao, pa Celzi sa 220 miliona uzeo LS...
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

Ajmo redom. Dobro odradjen deo ovog leta jesto sto su se resili dosta igraca koji nisu zasluzili mesto ni u ovakvom Arsenalu zbog velikog pada forme ili prosto loseg kvaliteta. Losa stvar je sto je dosta njih na pozajmice otislo i nisu zaradili nesto mnogo novca na njima koliko bi se ocekivalo. Dovoljno los potez je bio sto nisu prodali Dzaku, ali zakucali su time sto mu produzili ugovor. Kupovine: Odegard je dobra kupovina. Decko mlad, ima fudbal u nogama definitivno, sad kad je konstantno u klubu mozda konacno procveta do svog potencijala. Svakako mislim da ga mogu prodati za vise ako dodje do toga. Lokonga obecava puno i malo kostao. Tavares sasvim pristojan za rotaciju za male pare. Tomijasu po prici deluje kao odlicno pojacanje za male pare, plus sto je dobar u skoku sto treba Arsenalu kao leba. Vajta ne mozemo jos da ocenimo dok ne odigra nekoliko utakmica. Ramsdejl mozda nije morao da se forsira ukoliko je umesto njega mogao da upadne neki veznjak, ali ako nije to u pitanju, odlican mladi domaci golman koji moze jos dosta da napreduje. Pitanje je sta je sa Aourom pa ga niko bas nece ni po ovim povlascenim uslovima... Moguce da nesto bas ne stima sa njim, pa se nisu hteli da zaglave sa jos jednim igracem kome bi trazili kupca kroz godinu, dve.
P

Pjer

pre gotovo 3 godine

Sve je to dobro ali za plasman od 6 do 10-tog mesta u najboljem slucaju...
F

Familija

pre gotovo 3 godine

A da kraneš ovako trenutno su na 20 mestu u premijer ligi rekord 9 primljenih golova nisu postigli nijedan ne zna se ko šta igra ni ko gde igra igrači koji su došli su gori od onih koji su otišli ili ostali edegard i sebaljos ladno zavalili prošle sezone arsenal na neko 10 mesto ali to je kao neka nagrada pa je edegard dobio ugovor inače on ne bi nigde fudbala osetio ali eto arsenal je rešio da časti edegarda ugovorom za najlošiju sredinu terena u prošloj sezoni nema ko gol može da pogodi kada tu se sredina raspala arsenal je potrošio ogroman novac i kandidat je za čempionšip i gotovo nema tu mnogo polemike niti priče ambicije arsenala su najniže zbog čega to znaju ljudi koji su u klubu kao i arteta ali ambicije su najniže uostalom prema trenutnom stanju za arsenal je bolje biti 17 nego trenutno 20 mesto a možda i na kraju sezone budu na istom 20 mestu e tada da napišeš komentar odličan prelazni letnji rok za arsenal ali za čempionšip neka se spremi čarlton
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

Pa budimo realni, Arsenal nije mogao da kupi npr Varana, Sanca, Grilisa, Saula, Kundea ili tako neka bas jaka imena vec mora da kupuje mlade igrace koji nemaju toliko jaka imena i koji su "ispod radara" jakih klubova. Oni cak ne jure ili ne znaju da pojure ni "premijum" talente, vec uvek one klasu ispod. Nisu bili u stanju da odrade takve transfere cak u i vreme Vengera. Dovodio je on Ozila i Sanceza, ali tek kad su Real i Barsa hteli da ih zamene bolji igracima. Ceha doveo tek na kraju karijere. Svi njegovi pokusaji da se dovedu "premijum" igraci nisu bas najbolje prolazili, tj gotovo nikad. Celzi uzme Azara, oni Zervinja, Manceste Soa, oni Cembersa. Uzeli su cak i Samak, Ronalda za siromasne... Koliko puta je navodno bio na pragu da uzme nekog bas dobrog igraca, pa na kraju nista. Jedinu sansu ima Arsenal da nadje tako nepoznate, mlade, talentova igrace koje posle potencijalno mogu da razviju u jako dobre igrace. Venger je znao izvuce maksimu iz njih, pitanje da li ce Arteta potrajati i ako potrebaje da li ce biti u stanju da tako nesto ponovi kao sto je odradio sa Smitom i Sakom.
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

Pa budimo realni, Arsenala ne moze da kupuje zvucna imena poput Lukakua, Varana, Sanca, Grilisa, Koundea, Saula... Nisu bili u stanju da kupuju zvucna imeni ni za vreme Vengera. On ih je vise stvarao. Ozila i Sanceza je realno uzeo kao otpatke iz Reala i Barse, jer ih ovi zamenili drugim igracima. Oni oduvek kupovali klasu ispod, Celzi Azara, oni Zervinja, Mancester So, oni Cembersa. Dodaj jos Samaka, Ronalda za siromasne kako ga zvali. Prosto, previse puta Venger bio u pregovorima sa vrhunskim igracima i nije uspeo da ih dovede. Prosto Arsenalovo realno su talentovani igraci i igraci koji su ispod radara vecine finansijki mocnih klubova.
M

MST

pre gotovo 3 godine

Najveći Arsenalov problem još od odlaska David Dein-a je nesposobna uprava. Od sezone 2015/2016 u kojoj smo bili 2-i ocekivala se nadogradnja tima i napad na titulu. Umesto toga usli smo u sezonu 2016/2017 sa najgorim transferima u itoriji kluba od kojih su svi bili promasaji: Xhaka (umesto Kantea), Mustafi, Lucas Perez, Holding... Od te sezone je krenuo strmoglavi pad koji se ne zaustavlja do danas. Veliki peh ove ekipe je sto nisu uspeli da se rese ogromnog broja skarta i samim tim dugo najavljivani rebuild ekipe se zavrsio neslavno (Edu i Vinai najveci krivci za to). Sada je i vise nego ocigledno da nam je neophodan novi sportski direktor koji ce posloziti kockice i rasteretiti Artetu dodatnog (degradirati ga sa mesta manager-a u head coach-a) ili kompletnog posla.
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

@MST Ta dva roka su fino zakopala. 2016 i 2017 dosli Mustafi, Perez, Holding, ASANO, Debusi, Dzaka, Dzenkins, Mavropanos, Kolasinac, Miktarijan, Auba i Lakazet. Jedino sto sa Aubom pogodili, a Lakazetu nikad nisu dali priliku da igra u kontinuitetu. A pustili bas tada Gnabrija za one bedne pare, Vilsira, Scesnog, Zirua, Sanceza, Volkota, Kokenala koji najbolji bio dok je igrao sa Kazorlom na sredini, Cemberlejna... Bas su se zakopali transferima u tom periodu.
K

KROJF

pre gotovo 3 godine

Ili se pere novac ili su u ARSENAL-u načisto prolupali. SPORTSKI POZDRAV
M

Miso seljo

pre gotovo 3 godine

Kada se sve sabere i oduzme Arsenal je cini mi se bacio 180 miliona bez vez ikakvog plana ! Realnost je da u Arsenal nece vrhunski fudbaleri i da onu kao bogat klub i losije igrace mora da plati kao sto jace ekipe plate vrhunske igrace.Definitivno mislim da je Arsenal ispao iz velike 6 torke a da je Lester usao a mozda i west hem ili everton .Arsenal je u velikom padu !
H

Holse

pre gotovo 3 godine

Da nije smešno bilo bi tužno, arsenal ce se za ostanak boriti
N

Nemanja77

pre gotovo 3 godine

A najjaci su strucnjaci koji misle da ce Arsenal ispasti, bice na kraju makar u TOP 10 sigurno, top 4 nece, top 6 skoro sigurno ne mogu ali u top 10 ce biti. Arteta jeste los trener ali Arsenal je imao previse povredjenih igraca posebno u odbrani na pocetku sezone. Posle reprezentativne pauze ce biti bolji
G

Gost Rajder

pre gotovo 3 godine

Ovo će biti odlična ekipa u Čempionšipu