"Karadžić, Milošević, Kokeza"
"Karadžić, Milošević, Kokeza"

Tole spremio sijalice za Romantičare i Građevinare

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.10.15. | 19:07

Odbor za hitna pitanja FSS doneo i niz odluka vezanih za licenciranje i poredstojeće izbore

Karadžić, Milošević, Kokeza

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije usvojio je novi Pravilnik o licenciranju klubova za takmičenja u organizaciji UEFA, što je i bila obaveza svakog nacionalnog saveza. 

Izabrane vesti

U skladu sa promenjenim zahtevima, u narednom periodu biće izabrana tela zadužena za primenu sistema licenciranja.

Na sastanku u Staroj Pazovi izvršene su određene promene u izbornim dokumentima, u odnosu na ona usvojena na prethodnoj sednici Odbora. Izvršene su promene u rokovima za sprovođenje izbora, a bliže su definisani određeni uslovi za kandidovanje nosilaca značajnih funkcija u nižim organizacionim jedinicama.

Takođe je odlučeno da se fudbalskim klubovima Rad i OFK Beograd pruži pomoć u cilju završetka radova na podizanju reflektora na njihovim stadionima. Tim beogradskim klubovima biće upućena pomoć kao i svim ostalima, što znači da će im biti dato osvetljenje na sva četiri reflektorska stuba.

Na sednici je usvojena i odluka o potpisu ugovora sa firmom "BDO" oko revizije poslovanja klubova i revizije poslovanja FS Srbije, agencije "Plavi, plavi" i Sportskog centra FSS. Reč je o produžetku saradnje sa ovom firmom i ispunjavanju predviđenih zakonskih obaveza.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Tomislav KaradžićOdbor za hitna pitanja FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara