Tokom vikenda održava se memorijalni turnir "Deda Jovičić"

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.08.23. | 08:22

Na sedmom turniru utakmice startuju u 16.00 i 18.00 časova

Danas želimo da vam najavimo i sedmi po redu memorijalni turnir “Deda Jovičić”. Turnir će organizovati fudbalski klub Rudar iz Bresnice, a održaće se 12. i 13. avgusta. Učesnici na turniru su Zadrugar iz Trepče, Marijan iz Knića, Tavnik iz Tavnika i Rudar iz Bresnice.

Prva utakmica je zakazana za 12. avgust u 16:00 sati, a igraće Marijan i Zadrugar. Nakon toga, u 18:00 časova, sledi druga utakmica između Rudara i Tavnika, koji je prošlogodišnji pobednik. Ponosni domaćin ovog turnira je naš dragi Dušimir Dule Vulović, koji je nekada bio saigrač našeg voljenog Gradimira Dede Jovičića.

Izabrane vesti

“Gradimir je moj otac, ali nisam bio svestan koliko je ostavljao pozitivan utisak kod ljudi. Recimo, u Šibeniku je igrao samo dve godine, a ljudi ga i danas pamte i poštuju. Evo nakon tri i po decenije uverio sam se u to prošle godine na licu mesta. U Šibeniku je posebno voleo svog trenera Milana Ribara. Saigrač i dobar prijatelj bio mu je Nikica Cukrov. Takođe, u Bitolju, gde je igrao, bio je izuzetno poštovan. Bio je skroman, a toliko veliki čovek čega nisam bio u potpunosti svestan. U to vreme mogao je da igra u mnogim mestima, ali je voleo svoju Bresnicu i Čačak. U Bitolju su mu davali stan, takođe, ključeve od stana dobijao je na Keju u Ljubiću, koje nije želeo da uzme. Kada je preminuo nije dobio ni minut tišine na stadionu kraj Morave. Lično se ne ljutim, ali ostavio je dubok trag u čačanskom Borcu”, ističe Jovica Jovičić jedan od organizatora memorijalnog turnira u Bresnici kraj Čačka.

 Drugi dan turnira, u 16:00, održaće se utakmica za treće mesto, dok će finale biti odigrano u 18:00 sati. Ukoliko ste ljubitelj fudbala, sigurni smo da nećete želeti da propustite ove utakmice. Vidimo se na terenu!

 PIŠE: Đurđe MEČANIN


tagovi

Memorijalni turnir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara