Todibo (©Reuters)
Todibo (©Reuters)

Todibo bi mogao ponovo put Španije, ovog puta u Madrid

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.04.24. | 14:11

Atletiko vidi Francuza kao pojačanje u odbrani

Epizoda Žana-Klera Todiba u Barseloni bila je kratka i neslavna. Išao je od pozajmice do pozajmice, dok je u dresu katalonskog giganta odigrao svega pet utakmica.

Bio je Todibo „na zajam“ u Šalkeu i Benfiki, ali je eksplodirao u Nici, koja ga je na kraju i otkupila od Barselone. A, predstojećeg leta francuski reprezentativac bi mogao ponovo put Španije.

Izabrane vesti

Samo što ovog puta mi završna tačka ne bi bila Barselona nego Madrid. A, novi klub – Atletiko. Kako pišu španski mediji, Jorgandžije su označile Todiba kao jedno od ključnih pojačanja u letnjem prelaznom roku, u kojem će morati odbrana da se malo renovira.

Svesni su i čelnici Nice da će teško zadržati štopera, pogotovo ako ne uspeju da se plasiraju u Ligu šampiona, a šanse su im sve manje kako koje kolo prođe. Zbog toga su već krenule špekulacije oko toga koliko bi klub sa Azurne obale mogao da inkasira prodajom defanzivca i procenjuje se da bi konačna suma mogla da bude oko 40.000.000 evra.

Kvaka je u tome što sa oba oka i Barselona prati šta se dešava. Njen interes je u tome što će da joj pripadne 20 odsto novca od sledeće prodaje, pošto je tu klauzulu ubacila u ugovor sa Nicom kada joj je prodala Todiba „ispid cene“.



tagovi

NicaŽan Kler TodiboAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara