Komentari na vest

To su deca Partizana: Milovanović je gol igrač, Jović džoker (VIDEO)

D

Darko Zvecevic

pre gotovo 3 godine

Ima jos tu dece iz skole koja zasluzuju da igraju… Sta je sa Bazdarom, Vlahovicem???

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

Ne bi me zacudilo da sada Fiorentina, poucena iskustvom Vlahovica i Milenkovica, brze bolje ponudi neku sicu od 1.5 ili 2 mil evra, a ova uprava mozda nekako uspe da kao isposluje na 2.5 do 3 mil, a mozda i ne, i mali ode do juna... I onda to ova lopovska i nesposobna uprava predstavi kao 'vrhunski' posao...
P

Pirlo

pre gotovo 3 godine

I posle kazu kako klub ima finansijske probleme. To samo kod nas ima. Nazalost u pravu si, cim se neki igrac malo dokaze oni ga prodaju.

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Upravo sam se vratio sa stadiona Partizana! Grobari imamo zver u najavi! Mali Milovanovic ce biti igracina samo takva! Kakva gradja, kakva kretnja, kakav tajming! Pravi spic! 2 klase iznad Stulica I Djoleta Jovanovica! Odavno nisam video ovakav raskosan talenat u napadu! Sve najbolje mali!!!
l

linoleum

pre gotovo 3 godine

ne loži se
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Ma drugi Ibra...garant 🤣🤣🤣
G

Gostbre

pre gotovo 3 godine

mungosi... jel rastu kutnjaci il je neka druga muka
V

Vini Gogniti!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Placite samo i izmisljajte,nista drugo i ne znate osim lazi i provokacija.Penal ne sude Vozdovcu i Napredku a tada cute kao po obicaju ili imaju njihove astronomske teorije.Vi o namestanju pricate a Ben sto ispod stola prodje stojeci daje glavom golove medju njih 11 unutra,isti taj golman Novog Pazara ne izlece na loptu u peterac i gleda kako lopta PORED NJEGA ulazi u gol.Ma mogu do kraja zivota ali sta manipulatori i lazovi znaju drugo?Raspadnite se od muke!
S

StariHrast

pre gotovo 3 godine

Najvise volimo kada slazemo Liverpul i ostale velikane, a vi kada "isprasite" floru i fazone....hahahhahahaha....dzaba vam sve, vi ste zadnji put u KES, ili LS zadnji put pobedili 1983. godine......TACKETINA !!!! :D
@

@StariHrast

pre gotovo 3 godine

Dečko, jeste pobedili Liverpul sa 2:0, mada niste bili bolji, ali čudno kako si zaboravio da vas je isti taj Livepul na njihovom terenu pregazio ko brzi voz (0:4). Meni je to 0:4 veće od vaših 2:0 na osnovu kojih živite u mitologiji. Na stranu što su vam TOTENHAM i PSŽ u 4 utakmice, tamo-vamo dali čak 20 golova jer to kod vas ne važi… Meni je, takođe, veće partizanovih 2:0 nego 0:1 protiv Flore ili vi zvezdaši to drugačije tumačite.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Milovanovic ode za tepsiju ribe u junu.
П

Паоло

pre gotovo 3 godine

Звезди чист пенал код 0:1 није свиран. Код наших препоштених комшија је ствар мало другачија...
S

Spiritus movens

pre gotovo 3 godine

Muka mi je od ovog naseg primitivizma. Svaki vikend ista prica.

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

Ajmo sad, horsko kukanje i naricanje... Muzika za moje usi...
S

Sale Kg

pre gotovo 3 godine

Jedva čekam četvrtak! Da izadjemo pred skupštinu blokiramo Beograd kad ispadnemo od Anortozisa.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ma to su deca Partizana, Stanoje ih iz očaja ubacio. Ali da ih poslednjeplasirana ekipa svede na svega 4-5 šuteva... Samo još jednom pokazano, naročito u prvom poluvremenu da je moguće izvući bodove protiv gromade, samo kad hoćeš da igraš. A i golovi. Milovanović deluje da može da bude igrač od njega. Možda ne za vrhunske timove, ali za pristojnu karijeru da. Ali ovaj gol je više sreće nego pameti, lopta bukvalno lobovala golmana. Uz komentar najvećeg navijača Partizana među komentatorima: "Nije trebalo igrači Novog Pazara da ostave Milovanovića samog na petercu ovoliko dugo". Penal je sve samo ne penal. Da je bila obrnuta situacija, da je trebalo da se svirne za Pazar, samo bi sudija odmahnuo rukom i rekao da se igra dalje. Ali, kad je teško, tu je penaltik koji samo sudija vidi.
k

klinci slinci

pre gotovo 3 godine

Decko ti lepo rekao,idi igraj se auticima sa vrsnjacima i skini se sa nasih vesti botino. 5 godina vam se sklanjaju i kradete i nije vas blam,al nece ni navijac jos dugo
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Sad nije sklanjalica a kada smo ih dobili u Pazaru pisao si da jeste. Ali opet srećan, slučajan gol i sudija. Dečko pre tri dana dao sličan gol u Kupu, danas igrački trznuo glavom u dalji ugao. Kažeš bio sam, pa vi danas dajete gol u 4.minitu, gde se dva igrača, Eraković i strelac Rodić, dodaju glavom u petercu i imaš obraza da nešto pričaš. O penalu je glupo i polemisati, naročito sa tobom.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@klinac slinac - navedi samo jednu utakmicu koja liči na vašu sa Voždovcem. Samo jednu, valjda će ti biti lako da nađeš jednu u tih 5 godina.
a

abc

pre gotovo 3 godine

slinac@ u tih pet godina stalo je 11 derbija u prvenstvu, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 večiti derbi, dobili ste JEDAN DERBI. Zvezdind utakmice su čiste, vaše su neregularne 90% u ovom prvenstvu, tako FLORA kaže, i Gent...I vrlo verovatno Anartozis.
X

Xyxy

pre gotovo 3 godine

Ajde diši polako diši , opusti se nemoj da plačeš.
T

Tokmak

pre gotovo 3 godine

@abc, pa vas odvalio kairat, serif, mitjeland, sve vrh evropee!! Hahaha a zaboravili ste brzo levadiju!!!
B

Bum 92

pre gotovo 3 godine

Ovaj komentator komentqrise penal tamo sto hoce da nas ubedi da je bio penal... A mi smo coravi, kazi zakacio nogu i prevrnuo se sam... Zna covek da iznudi penal... Faul nije postojao
A

Alo decko

pre gotovo 3 godine

Cist penal a ti crkni 🙂
д

д.г.

pre gotovo 3 godine

Значи спрема се продаја. Ставите им машнице...
G

Gost187

pre gotovo 3 godine

Nemojmo dozvoliti da Flora padne u zaborav. "Supertalentovani" koji ne moze u Talinu da predje polovinu, i njegov trener. Ko jos veruje u ovu bajku. Partizanu se smesi jos jedna sramota u cetvrtak. Ustanimo braco grobari!
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Napicu ce cim Stanoje ode iz Partizana... Milovanovic ce biti odlican napadac, tako sam prognozirao za Mitra i pogodio sam ... Lagana tri boda, Napred Partizan!!!
@

@Dzo Black

pre gotovo 3 godine

E ako si ti prognozirao to ima ozbiljnu tezinu! Hahaha!
G

Gazda Srba

pre gotovo 3 godine

A ti si....??? A da, koga briga....sikter
D

Dzo Nlack

pre gotovo 3 godine

@Gazda Srba Ne uzbudjuj se previse !😂
V

Voja Bg

pre gotovo 3 godine

Pantić briljantan, izmislio fudbal za Sumu. Neverovatno da igrač kao Pantić igra u Partizanu, a ser Samrok ili Flora i Fauna otera najboljeg igrača Sumu iz Partizana i to za džabe. Dovede čovek preko menadžera svojih prevaru od igrača Pantića koji nigde nije igrao. Kada ga oteraju iz Partizana ja vam garantujem da Pantić neće moći da igra ni u Javoru, pod uslovom da ga Javor hoće.
Л

Лукаку 98

pre gotovo 3 godine

Прави пенал из толетовог доба, не смета њима ни вар да би крали без трунке стида.
X

Xyxy

pre gotovo 3 godine

Samo ne spominju war , 90 min penal za Napredak protiv zvezde , Govneljić pravi penal protiv Voždovca nema war , Napredak postiže danas regularno , war pokazuje grafiku par sekundi pre upućivanja udarca u gol. Zato ćuti i pokrij se ušima
R

RealNo1

pre gotovo 3 godine

I onda dodje Flora i Fauna, pa vrati u realnost.
X

Xyxy

pre gotovo 3 godine

Surdulica nije htela u se skloni
g

gost111

pre gotovo 3 godine

ipak je Surdulica bolja od flore
m

ma daj bre

pre gotovo 3 godine

ne možete za poluvreme da date bar jedan gol! Obarate mi tiket za 37.000
G

Guest

pre gotovo 3 godine

E bas volim sto si pao na kladji, navijacu kladionicarski :D
K

Koš

pre gotovo 3 godine

L.Stojanović 99% potpisao. Trebace nam pojačanja za nastavak maratona. Bravo deco Partizana! Moca je ponosan!!! RIP
a

abc

pre gotovo 3 godine

Anartozis je nešto jači od Novog Pazara, i nemaju nijednog Ljajića u klubu, gradu, državi...Biće gusto, borba do poslednje kapi znoja.
S

SartidovDespot

pre gotovo 3 godine

Jedina mana mladog Milovanovića je menadžer Nenad Jestrović koji prvom prilikom ima da ga odvede iz Partizana... Marko dete nemoj da žuriš za parama i cepaj ugovor i traži normalnog menadžera!
S

Ser

pre gotovo 3 godine

Najbolji je Stanojevic koji umiruje navijace da ne pevaju zabranjene pesmice. Hvala Stanoje za Šamrok i Floru.
P

Predlog

pre gotovo 3 godine

Najbolje je da premijerka Ana Brnabic bude predsednik Partizana po uzoru na Mirka Marjanovica koji je bio premijer i predsednik Partizana u isto vreme do 2000 godine. To je najbolje za procvat Partizana, mozda im sagrade stadion da ne igraju na armijskom stadionu, kao sto je Mirko napravio Zemunelo u vreme najvece nemastine.
T

Tokmak

pre gotovo 3 godine

Pazi koliko si se nalupetao! Predsednik fsj miljanic! Uzeli ste duplo vise titula! A Teleoptik je Zecevic izgradio, aaaal sta od vas ocekivati! Laz laaaz laaaz!!!
V

Vlasnik rupe

pre gotovo 3 godine

Petak, 28.11.2008. u 22:00 S. R. Fudbalsko „blago” Srbije na 70 hektara Mišković već kupio sve do stadiona Crvena zvezda se, barem na papiru, „rasprostire” na 16 hektara. Ali, nije tajna da je najbogatiji čovek na Balkanu Miroslav Mišković već kupio kompletno zemljište na kojem je nekada bila mlekara PKB-a (od kružnog toka na Autokomandi pa do ograde Zvezdinog stadiona). Direktor stadiona Crvene zvezde Milorad Ćorović kaže da neke stvari neće biti jasnije dok se ne definišu zakonom: – Vlasnik zemljišta od oko 16 hektara, čiji je korisnik FK Crvena zvezda, jeste Republika Srbija. Dakle, u postojećim okolnostima samo smo korisnici tog zemljišta, jer ne postoji zakon po kome bismo mogli da budemo i vlasnici. Dok to pitanje ne bude zakonski rešeno, a to je našoj državi postavljeno i kao jedan od ključnih uslova za približavanje Evropskoj uniji, nećemo imati čistu situaciju
Č

ČikaMirko

pre gotovo 3 godine

Najbolji su Ostojić SNS funkcioner i Vucelic milosevicev gebels. Partizan uvek opozicija svima! Najvise volimo Mirka Marjanovica u isto vreme premijera SRJ i predsednika Partizana do 2000.
s

samojeB

pre gotovo 3 godine

Pa ovo je katastrofa.Igra velika 0.A Suma mu se nije uklapalo u koncepciju.Ser Šamrok-Flora Stanoje dal te nije sramota.
A

ACDC

pre gotovo 3 godine

Žeksovac tišina.
F

Fudbalski Grof

pre gotovo 3 godine

A protivnik nije presao protivnicku polovinu, veroovatno nije ni sutnuo na gol, valjda ce to uraditi Anortozis u cetvrtak
p

pop9

pre gotovo 3 godine

U cetvrtak ce biti njima i Arhimed i Aristotel...a sto se tice ovoga komentatora Arene. toliki neprofesionalizam nema ni na jednoj tv stanici..place Severna Koreja za njim

Delija

pre gotovo 3 godine

Tacno tako, komentator...... nemam reci blagi uzas!
k

klinci slinci

pre gotovo 3 godine

Idi klinac igraj klikere,ne budali kao tvoji vrsnjaci
R

Raul Bobadilla

pre gotovo 3 godine

Ivan Radulovic popularni SMRADule...retko los lik...