Komentari na vest

To je to od Torinovog prvog mesta: Če Adamsova hiperinteligencija malo za hvatanje Lacija

S

SS Lazio

pre oko 2 sata

Ilic je tih patnja Sarija. U prve godine Sarija, Luis Alberto je imao ceste ispade i Sari je trazio da, ako se prodaje Alberto, njemu da se donese Ilic. Cak je Seti dao rec Lotitu da Lacio ima prioritet u slucaju prodaje Ilica. U medjuvremenu, desilo se ono se desilo. Sari, je imao jednu cudnu naviku. Javno je hvalio igrace koje je trazio. Na primer, to su: Markezeti, Vikario, Parisi, Ilic, Zjelinski, Baldanci i slicno. Ovo treba uzeti kao kompliment, posto se radi o treneru koji ima dobar "njuh" za mlade i kvalitetne fudbalere. Sto se tice same utakmice, Lacio je bio bolji protivnik. Mislim da je utakmica resena na sredini terena, gde Rici i Ilic nisu bili dostojni protivnici za tandem Guenduzi-Rovela. Stoga, Ilic je danas imao sve samo ne dobru utakmicu. Sto se tice Vanje, ja bih se brinuo sa sam na njegovomm mestu, posto je Paleri danas branio veoma dobro.
K

Kicamilos

pre 42 minute

Sta si ti gledao? Utakmicu Torino izgubio jer je odbrana danas zakazala , Vojvoda, Messina i Coco nisu znali gde se nalaze. Ilic je danas jedan od najboljih u ekipi. Pogledaj i ocene ,ali tebi to nije bitno,volis da pljujes.
D

Drugbatasevojno

pre 16 minuta

Ti si neostvarena bu...a Ukapiraces, mozda i neces. Nema veze
R

Rubikova kocka

pre oko 3 sata

Lacio, Napoli i Sampdorija 💙🤍💙👊
U

Ukiopetja

pre oko 3 sata

Torinu je falio jos jedan igrac raspolozen uz Ilica i Adamsa.
R

Rtnade

pre oko 3 sata

Ilic odlicna partija.
J

Jocikasrem

pre oko 3 sata

Bravo Ivane,dobra utakmica
V

Vojasarajevo

pre 14 minuta

Pravi vodja Ivan. Fali mu malo snage,to je nadomestivo. Bitno da ima glavu ,lucidnost i opasnu levicu
V

Vzz

pre oko 4 sata

Zasto nema Vanje???
L

Laziale

pre oko 4 sata

Koja tuga od komentatora koji celu utakmicu navija za Torino i subjektivno analizira svaki duel na terenu. Ilic rukom gura Tavaresa u punom sprintu a komentator kaze da nije faul, samo zato sto je u pitanju Ilic, malo je reci da je neprofesionalno. A ovakvih detalja je bilo makar 10. Definitivno Arena ima najgore komentatore.
G

GoranBG064

pre oko 3 sata

Po imenu se vidi za koga navijas. Ali si nerealan. Ta situacija ,pogledaj nije bila faul,nema intenziteta. Situacija,guranje Zapate sa dve ruke je faul koji sudija nije svirao. Ja ne navijam za Torino samo sam realan.
D

DragiPK

pre oko 3 sata

Laziale, ajde ne s..i Veliki si ti strucnjak. Ilic odigrao dobru utakmicu. Steta sto Vanja nije branio