Atletiko Madrid (©Reuters)
Atletiko Madrid (©Reuters)

To je to od Atletika za ovo leto, na Vandi zaključana kasa

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.07.22. | 13:53

Predsednik madridskog kluba objavio da neće biti novih kupovina igrača u ovom prelaznom roku

Nije uspeo Atletiko Madrid da odbrani titulu prošle sezone, a kako trenutno izgledaju timovi Real Madrida i Barselone, teško je poverovati da bi četa Čola Simeonea mogla da iznenadi u predstojećoj i još jednom se popne na tron španskog fudbala.

Najveći rivali ozbiljno su se pojačali, dok na Vandi Metropolitano smatraju da su im Aksel Vitsel i Nauel Molina dovoljna pojačanja za izazove koji predstoje.

Izabrane vesti

Tokom promocije Moline predsednik Jorgandžija, Enrike Serezo, istakao je da novih kupovina ovog leta neće biti. To znači da nema ništa od Kristijana Ronalda, mada je vest o navodnom interesovanju za bivšu zvezdu gradskog rivala Reala i delovala kao neozbiljna, a da od toga nema ništa jasno je bilo posle burnih reakcija navijača.

Dakle. Serezo tvrdi da je desni bek iz Argentine poslednji ulazni transfer Atletiko Madrida u aktuelnom prelaznom roku.

"Naš sportski sektor uspeo je da pronađe poslednji deo slagalice koji nam je nedostajao. Ponavljam, za novinare, našli smo poslednji deo slagalice koji nam je bio potreban. Pozicija desnog beka bila je jedina na kojoj nismo imali dvojicu igrača", naglasio je prvi čovek madridskih crveno-belih.

Molina je stigao iz Udinezea za 20.000.000 evra, pre njega je angažovan Vitsel kao slobodan igrač posle isteka ugovora sa Borusijom Dortmund, dok je mladi napadač Samjuel Lino plaćen Žil Visenteu 6.500.000 evra, ali je odmah prosleđen u Valensiju na pozajmicu.

Pitanje je šta će biti sa Alvarom Moratom i Saulom, kojima su istekle pozajmice u Juventusu i Čelsiju. Za Moratu se pominjalo da ga Juventus želi nazad, ali još nije bilo konkretnih poteza po tom pitanju.


tagovi

Atletiko MadridLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara